dimecres, 23 de maig del 2007

BON DIA, PATÍ I COMPANYIA! per Pitarch

Huí tenim la sort de passejar-nos i visitar un dels barris més tranquils de Silla, o quasi dels més tranquils, perquè també té els seus problemes, que l’Ajuntament no pot deixar d’abordar. A banda dels problemes que són generals a tot el poble (velocitat dels vehicles, neteja dels carrers, caques de gossos, aparcaments...) i que s’han d’afrontar amb valentia, hi ha uns altres d’específics, sobre els quals voldríem parlar. Però comencem pels generals, per a dir què és el que farem, si governem:
* velocitats dels vehicles: la policia no actua com cal, és evident (sols sap multar els vehicles mal aparcats i no tots, cosa que és la seua obligació, però els excessos de velocitat, també s’han de perseguir!). Els conductors hauran d’aprendre civilització.
* neteja dels carrers: l’empresa que ho gestiona no ho fa massa bé i caldrà denunciar el conveni i fer un nou concurs. La gent també haurà d’aprendre a ser més neta!
* caques dels gossos: és evident que la culpa no és dels gossos sinó dels amos i que la policia no actua suficientment multant els infractors.
* aparcaments: la nostra proposta és oferir a empreses que vulguen fer aparcaments tot el subsòl possible perquè la major part dels vehicles s’aparquen fora dels carrers.
I quins són els problemes que, específicament, creiem que s’han d’abordar al barri? Tenint en compte que en alguns carrers s’ha d’actuar pròximament per a alçar-los i fer les noves conduccions de pluvials (Montesa, Sueca i sobre tot la Rambleta) proposem fer una remodelació de les direccions dels carrers, per tal d’alliberar un carrer tan castigat com el de la Mare de Déu dels Àngels. Altres problemes que afrontarem serà el de obrir el carrer de Sueca.
Un problema que afecta especialment els carrers més propers al ferrocarril és el del soroll nocturn de les màquines de l’Estació de Contenidors, que encara de tant en tant les posen en marxa, malgrat que ho tenen prohibit. És clar que si algun dia ens enterren les vies i s’emporten l’estació de contenidors s’hauran acabat la major part dels problemes, però d’això ja en parlarem, si ens voteu!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada