dijous, 17 de maig del 2007

BON DIA, SANT ROC! per Pitarch

Hui, dijous 17, a partir de les 20h els candidats i candidates del BLOC visitaran el Barri del Parc Sant Roc. Podreu trobar-nos a la Casa d'Andalusia.


La jove i dinàmica Associació de Veïns, que acaba de rebre un local (al cap de tant de temps!), que compartirà amb el Silla Atlètic, se suma al conjunt de locals de l’entramat associatiu més important de Silla (Ames de Casa, Club Ciclista, Falla de Sant Roc, Casa d’Andalusia,...) a dos passes d’un altre conjunt format per les associacions religioses vinculades a la Parròquia de Sant Roc. Si a això afegim el conjunt escolar de què disposa el barri (IES Enric Valor, Escola d’Adults i Col·legi Sant Roc), el Poliesportiu, el Centre de Salut i d’ací poc el SERVEF, el conjunt és un sorprenent i bigarrat barri de Sant Roc que no s’assembla en absolut al barri inicial dels anys seixanta. Encara s’assemblarà menys quan s’edifique la Bega. Diem tot això perquè la pregunta és: i ja està tot?
La resposta és que el barri encara té alguns problemes que s’han de solucionar, suposem que entre tots. Alguns són d’obra pública (continuar la restauració del Parc de la Senyoria, renovar els arbres d’alguns carrers, solucionar el punt conflictiu de la carretera), altres de convivència i bones maneres dels ciutadans (velocitats excessives dels vehicles, ús o abús dels contenidors, caques de gossos, brutícia per terra...); uns tercers tenen a veure amb aspectes puntuals de la mateixa parròquia de Sant Roc, entre els quals destacaria la inaccesibilitat, que caldrà solucionar. La gran obra, però, és l’alçament del carrer Vicent Zaragozà, per a col·locar una canonada d’enormes dimensions, per a l’evacuació de pluvials. Deixe per a acabar el comentari sobre una sorprenent oferta electoral, llançada per un candidat que no coneix ben bé les finques i que, sense pensar-s’ho més, ha promès posar ascensors a tot el barri, sense parar-se a pensar si hi ha espai per a ubicar-los, o no. És evident que on es puga s’hauria d’intentar, amb ajudes de la Generalitat.
Avant, Associació de Veïns! El local que heu rebut és perquè treballeu més i millor i en això podeu comptar amb el BLOC. Una abraçada (i quan passen les eleccions esperem que organitzareu un berenaret per a celebrar-ho).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada