dijous, 17 de maig del 2007

SECCIÓ OBERTA: Carta d'un veí de Silla

Un veí de Silla, propietari d’un camp de l’Alteró II, ens manifestà en el seu moment la seua satisfacció i de la família pel resultat de la urbanització de la part de l’Alteró que no s’havia urbanitzat quan es feu la primera part. Ara li hem demanat que ens escriga una carta i ens ho conte:
"Senyor alcalde, En nom de la família vull manifestar-li que estem molt complaguts per la manera tan brillant com s’ha resolt el problema de la urbanització de l’Alteró perquè la reparcel·lació i l’execució del polígon en règim d’associació d’interès urbanístic ens ha permès obtindre unes rendes majors de les que ens imaginàvem. En efecte, si haguérem venut al principi, quan ens buscaven i ens donaven l’oro i el moro hauríem obtingut uns bons beneficis, però ara, gràcies al procés, en traurem 10 vegades més.
Això vol dir que la gestió urbanística seguida a Silla ha estat correcta (de fet no s’ha denunciat cap cas irregular, com ha passat en tants pobles) i si ha passat alguna cosa extravagant (com en la Bega) haurà sigut atribuïble a la seua associació d’interès urbanístic, perquè a la nostra associació, on també hem tingut problemes, s’han pogut solucionar de manera prou àgil i eficient. Sense cap dubte, el fet de tindre, en el nostre cas, un bon president (Pep Mulet) ha estat molt important.
Moltes gràcies, senyor Pitarch i continuen per aquest camí.
Juan Domènech Alba"
Tu també pots participar enviant-nos el teu text a blocdesilla@gmail.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada