dimarts, 22 de maig del 2007

ELS ALCALDABLES DEL BLOC DE L'HORTA SUD ES COMPROMETEN EN LA DEFENSA DE L'ALBUFERA

Visitaren el port de Silla junt al Secretari General del BLOC Enric Morera

El secretari general del Bloc, Enric Morera i els caps de llista de l’Horta Sud visitaren ahir diumenge el parc natural de l’Albufera per mostrar el seu compromís amb el medi ambient. El punt de trobada va ser la Plaça del Poble de Silla, una localitat on el BLOC ha tingut l’alcaldia durant esta legislatura i ha apostat per un model sostenible de creixement i en total respecte al Parc Natural.
Els candidats i les candidates es traslladaren al port de Silla i des d’este paratge natural i tradicional van manifestar el compromís del Bloc de l’Horta Sud per l’Albufera i el medi ambient. El secretari general del Bloc Enric Morera destacà les propostes per la recuperació i conservació del parc natural com són ficar en marxa un Pla de Recuperació Integral de l’Albufera que suposarà acabar amb els vessaments contaminants, protegir els aqüífers, aplicar la Directiva Marc de l’Aigua i garantir de participació ciutadana en la gestió del parc natural (científics, regants, caçadors, pescadors, ecologistes... teixit social).
Tot açò es produïa ahir en Silla, emmarcada en una comarca cada vegada més urbanitzada i on l’horta i els entorns naturals estan en recessió i s’arriba a casos extrems com el del Nou Mil·leni de Catarroja, d’entre altres. És per això que Enric Morera va insistir en la necessitat d’aplicar mesures basades en la racionalitat dels recursos a l’hora de planificar urbanísticament el territori i molt més en les localitats que, com Silla, hauran de definir el pla general d’ordenació urbana en els pròxims anys.
A esta trobada del Bloc de la comarca van assistir els candidats Vicent Forment, d’Alaquàs; Montserrat Reynal, d’Alcàsser; Carles Andrés, d’Aldaia; Reme Navarro de Benetússer; Jesús Monzó, de Catarroja; Vicky Gallego, de Massanassa; Santi Rosado, de Mislata; Pep Val, de Paiporta; Artur Hernàndez, de Picassent; Josep Lluís Pitarch, de Silla; Ferran Baixauli, de Sedaví; Sento Beguer, de Torrent i Josep Manel Moret, de Xirivella. Per motius d’agenda política no van poder assistir a la trobada però si que van fer arribar el seu compromís pel medi ambient els candidats del Bloc d’Albal, Xavi Navarro, d’Alfafar Pere Tercero, de Picanya Paco Martínez i de Quart de Poblet Xavi Torres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada