dijous, 31 de maig del 2007

GRÀCIES


El BLOC de Silla vol agrair en profunditat el recolzament electoral rebut diumenge passat a les urnes.

Volem donar les gràcies a tota la gent, militants i simpatitzants, que han col·laborat amb el BLOC durant la campanya electoral. No podem deixar de valorar els resultats com a decebedors, per estar fora de les expectatives plantejades, com tampoc podem deixar de lamentar l'eixida de l'esquerra de l'ajuntament.

Ara bé, el BLOC entra ara en un procés d'autocrítica i de reorganització per tal de redreçar el treball del col·lectiu local pel nostre poble.

Gràcies, i recordeu que el BLOC continua comptant amb vosaltres!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Us anime a continuar treballant des del Bloc per Silla i els sillers, que som el primer. Malgrat els mals resultats electorals que heu conseguit, jo soc simpatitzant-votant de sempre del Bloc (des dels 18 anys) i no voldria que al meu poble el projecte de País es vinguera avall a les primeres de canvi. "Canvi" una paraula molt necessària al partit local i el capítol de Pepe Pitarch ja ha passat amb una eixida que no mereixia, donat que les meses electorals no han respost com deurien al seu treball, recordeu a canvi de 0 Euros. Un fet que no tots poden dir, ja voreu l´amic Baixauli o "l´amic d´Alcaide l´obrer" com li diuen per Silla... els euros que necessita de la política per poder viure, com he llegit per ahí en un comentari molt encertat d´un veí. El Bloc, des de la meua opinió no ha sabut vendre mai bé el pacte dels darrers 8 anys i molt menys rentabilitzar l´alcaldia, com va fer la hui desapareguda EU ara fa 4 anys, que passà d´1 a 2 regidors. Per exemple el PP de Silla ha conseguit els millors resultats a una plaça difícil per a d´ells com és afortunadament el nostre poble (centre-esquerra total) per què sí que ha sigut capaç de movilitzar en part al seu electorat i per altra banda als "contraris a Baixauli" amb una campanya molt pensada, que si no es per què al front de la llista està Prieto estic d´acord en aquells que diuen que ens haguera passat el mateix que a Torrent, Paterna, Sedaví o Paiporta. Baixauli vol ser alcalde com siga i per això ha fet una campanya bruta i poc democràtica, però també és conscient que el Psoe de Silla porta 12 anys anclat en els 8 regidors, ni més ni menys, i si amb tota la seua força per arrivar de nou a l´alcaldia sols trau 8 a un poble "socialista", és que hi ha molts ciutadants que no estàn per la llavor de favorir les tesi de Baixauli. Per tant, us anime a treballar de valent a una legislatura molt complicada per la presència d´un partit Ultra Feixista a l´ajuntament, però ahí és on es demostra la democràcia i el saber fer política de la resta de partits democràtics. Espere que Baixauli siga l´alcalde per majoria simple, no pel vot del Bloc, i que sols estigau disposts a arrivar a acords puntuals que siguen de profit per Silla i el Bloc, no us plegueu a un altre pacte tancat, i menys amb un personatge tan perillós com Paco Baixauli.
Els Verds ja han anunciat que el van a fer parir a l´hora d´arrivar a acords de pactes, no espere menys del Bloc.

Una abraçada a tots els del Bloc i repetisc; endavant!

Albert Saragossà "El Mingo"

Anònim ha dit...

Sóc Josep Melero, el regidor que vos presentarà a l'ajuntament, gràcies Albert pels teus comentaris. No tinc el gust de coneixer't personalment, o almenys això pense, ja tidrem temps de comprobar-ho.

És veritat que Pepe no ha eixit com mereixia, ni jo entrar com m'hagúes agradat, però no podem lamentar-nos, hem de tirar endavant el projecte del Bloc per coneiximent i respete a la gent, que com tu, ens han votat.

Potser que no hem sigut capaços de vendre el pacte encara que tenim clar que ha sigut en termes generals benficiós per al poble. 25,000 milion d'Euros en inversions els últims 4 anys són uns xifra difícil de superar. El poble no ha entès així, i ha votat amb les visceres més que amb el cervell, però que com és sobirà i sempre té raó ho acceptarem humilment i s'acabat, s'en anem a l'oposició.

Treballarem de valent per no defraudar-vos en una legislatura que com dius serà dura, i imprevisible, però estic segur que donarem la talla. Comptem amb tots vosaltres per a fer possible aquest projecte tant il.lusionant que és el projecte del Bloc.

Una forta abraçada i el meu més sincer agraïment pel teu suport.

Publica un comentari a l'entrada