dijous, 17 de maig del 2007

BLOC JOVE: Apuja't al BUS DE LA MARXA, Apuja't al BLOC! per Laia Perales


Quan escoltem les estadístiques dels accidents de trànsit se’ns posa la pell de gallina en observar que més de la meitat d’aquestos es produeixen sota la influència de l’alcohol i les drogues. Amb açò, cada vegada està més clar que la barreja de festa, alcohol i conducció és una opció terrible. Tots ho sabem, però per desgràcia molts joves no tenim alternatives de transport nocturn, amb la qual cosa hem de triar, entre conduir o fer ús de la nostra llibertat de consum d’alcohol.
No es tracta només d’això. És que amb la nova legislació, excessivament estricta amb els nivells d’alcohol, no podem beure més que una canya de cervesa o d’un got de vi durant una nit de festa i això no és realista. I tot i que no és realista, ens pareix normal que es prenguen aquestes mesures radicals per tal de pal·liar la mortaldat en accidents de trànsit (no com al senyor Asnar, que s’entossudix en fer apologia de l’alcoholisme irresponsable). Però d’altra banda, no podem entendre perquè aquestes mesures no van acompanyades d’una major oferta de mobilitat nocturna.
Per tot això, què vos sembla si creàrem una línia d’autobús nocturna que unira les principals zones d’oci? Per exemple, que anara des dels pubs d’Alcàsser, passant pels Quatre Camins de Silla, i s’enfilara cap als de Beniparrell, Albal i Massanassa, etc i acabara al Barri del Carme de València. Volem que Silla encapçale un gran acord comarcal per la Joventut que implique tant les empreses hostaleres (pubs, discoteques i bars) així com els Ajuntaments de l’Horta Sud.
Al BLOC JOVE apostem per la nostra mobilitat i per suposat, perquè aquesta siga segura. Per un oci sense riscos, ni accidents, ni multes: Apuja al bus de la marxa, apuja’t al BLOC!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada