divendres, 18 de maig del 2007

BLOC JOVE: La Necessitat d'un Pla Local per a la Joventut, per Vicent Sánchez

Quan toca parlar de la joventut sempre hi ha el risc de caure en un discurs victimista, al més pur estil "me han abandonado" de Calimero. Però, com nosaltres fa temps que vam eixir de l’ou, estem disposats a agafar el tema per banda, i comprometre’ns a actuar per tal que els i les joves de Silla notem canvis en els afers polítics que ens impliquen.
Perquè a Silla mai no ha hagut cap Pla Local de Joventut digne que dirigira les polítiques de joventut per tal de solucionar els principals problemes dels joves i d’atendre les nostres necessitats, tant d’una forma directa com transversal. I quan dic mai, és mai; i d’això ningú pot girar el cap i xiular.
Per això, des del BLOC JOVE estem convençuts que en els propers quatre anys els nostres representants a l’ajuntament, siguen del color que siguen, hauran d’arribar a grans consensos. Un d’aquests consensos anirà sobre quines polítiques van a dedicar als joves. I estem tan convençuts, que nosaltres, els joves del BLOC, ho anem a possibilitar amb la nostra veu a l’ajuntament, a la societat i al partit.
Per una banda anem a condicionar els possibles pactes en què puga participar el BLOC: hem acordat i des d’ací ho fem públic, no recolzar cap pacte que no garantisca un Pla Local per a la Joventut de Silla. I és més, exigirem en el proper Govern que el BLOC dirigisca l’Àrea de Joventut.
D’altra banda, l’èxit d’aquest Pla de Joventut vindrà donat per la participació ciutadana en la seua confecció. Cal sentir les veus dels joves de carrer, les de les associacions, les de les falles, les del Consell de la Joventut. Perquè, qui millor que nosaltres per a fer les nostres pròpies propostes?
Per cert, el BLOC JOVE també hi participarà en altres qüestions i de fet ja en tenim pensades unes quantes sobre habitatge, mobilitat, informació juvenil, treball, oci, etc. Si vols conèixer-les visita el nostre web: www.blocsilla.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada