dilluns, 31 de gener de 2011

EL BLOC DENÚNCIA QUE EL CASAL DEL PARC DE L’ESTACIÓ NO TÉ DESAIGÜES NI AIGUA CORRENT I A HORES D’ARA NO S’APROVAT EL PRESSUPOST PER PODER ACABAR-LO

El regidor del Bloc Josep Melero ha denunciat este matí que el centre cívic social del Parc de l’Estació no té ni desaigües ni aigua corrent i fer l’obra per a instal·lar-ho costarà entre 100,000 i 150,000 Euros a banda dels diners que s’haurà de gastar l’ajuntament per acabar-los.

No es pot entendre que després de quasi dos anys des de que es va aprovar la construcció de 3 casals fallers en zones verdes de Silla, i desprès de gastar-se més de 600,000 Euros, els casals hajen quedat inacabats i sense cap utilitat. El cas més sagnant és el casal que s’ha construït a el Parc de l’Estació, contra el que el poble va replegar 4000 signatures, ja que aquest casal no té connexions per a l’aigua potable, ni connexions per a evacuar les aigües brutes amb la qual cosa no compleix els mínims requisits per a que es puga donar una llicència d’ocupació i tot després de gastar-se 200,000 Euros en l’obra.

Segons el regidor del Bloc Josep Melero, “ara caldrà que ens expliquen com anem a pagar la resta del obra, ja que a hores d’ara encara no tenim cap proposta de pressupost”. Segons els tècnics municipals consultats el desaigüe hauria de creuar tot el parc fins arribar a la Rambla el que suposaria una despesa estimada entre 100,000 i 150,000 Euros més a banda dels que caldran per acabar-lo. En total aquest casal acabaria costant-li als veïns de Silla 200,000 Euros del obra feta, 70,000 de l’obra que queda per acabar i com a mínim 100,000 per dotar-lo de desaigües i aigua corrent, en total 370,000 Euros de diners públics.

El Bloc de Silla considera un fracàs del govern del PSOE la construcció dels casals fallers en zones verdes per el malestar que ha causat entre els veïns i veïnes del poble, per no haver pogut acabar-los en dos anys, per no haver previst el cost de fer el desaigüe i instal·lar l’aigua corrent al del Parc de l’Estació, per voler involucrar les falles en la finalització d’edificis públics amb recursos privats, i per l’ocupació dels espais verds públics tant escassos al nostre poble.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada