divendres, 25 de maig del 2007

LA RECTA FINAL per Pep Melero


A hores d’ara tot el món coneix tots el programes i candidatures que es presenten a les properes eleccions del 27 de Maig a Silla. La faena del polítics ja està feta i ara toca als ciutadans i ciutadanes, electors en general, reflexionar i anar a votar aquelles persones i propostes que creguen que defensaran millor els seus interessos. De segur que a hores d’ara molts ja tindran clar a qui han de votar, i a qui no han de votar. Uns perquè són d’un partit i ja ho tenien decidit abans de començar la campanya electoral, uns altres perquè han escoltat les propostes i analitzat les llistes i ja han triat la que creuen la millor opció, però de segur que també hi ha gent que encara està indecisa i encara altres que no saben si aniran a votar o no. Als que encara no ho tenen clar, les dones i homes del Bloc volem dir-los que estem convençuts que la nostra llista i el nostre programa, estan fets en interès del poble, que és pel que ens dediquem a la política, en interès del poble i del seu benestar. Nosaltres no entenem la política d’un altra manera, i per això estem en contacte amb la gent, en un contacte de tu a tu, per a poder saber les inquietuds, els problemes que s’han de solucionar, les critiques a la nostra gestió, i fins i tot perquè ens feliciten pel que fem, si mereix alguna aprovació.
Volem obrir el partit a la ciutadania, que tots ens diguen la seua i amb eixa intenció hem fet campanya. Hem fet una campanya neta i en positiu, sense caure en les provocacions ni contestar els insults que ens han dirigit des d’altra formació, concretament els socialistes. I volem manifestar a tota la família socialista, als seus militants i simpatitzants, que no tenim res en contra d’ells, sinó moltes coses a favor, però que amb actituds com la del seu cap de llista no hi ha res a fer.
La campanya s’acaba, però de tot este procés que encetàrem fa cinc mesos estem convençuts que ha eixit un Bloc més fort, més proper a la gent, i preparat per a governar amb transparència, escoltant la gent, i amb el compromís de treballar sense defallir per l’objectiu d’un poble millor, més ric, més culte, més sostenible, més participatiu i més valencià. Les dones i homes del Bloc estem orgullosos del treball que ha fet Josep L Pitarch al front de l’alcaldia, i del treball de tot el col·lectiu durant esta llarga campanya, i per això vos demanem que vingueu a votar-nos, que vingueu a votar el proper diumenge

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada