divendres, 25 de maig del 2007

El BLOC tanca la campanya amb un mítin

Amb el míting del dijous dia 24 posàrem un esplèndid colofó a la campanya electoral d’enguany, uns de les més importants de les que hem fet mai en la vida. Si la mobilització d’efectius personals i de publicitat ha estat extraordinària també ho estigué l’assistència de públic: omplírem tot el Teatre. Altres dos partits també l’han omplert (socialistes i populars), però en aquests casos passen llista; nosaltres, no, hem fet publicitat i hem esperat la resposta: magnífica! Com en el míting s’hi digueren moltes coses importants hem cregut convenient treure unes quantes frases de tots els qui intervingueren.

Josep Lluís Melero (candidat 2): "Volem que l’urbanisme siga un urbanisme de consens on tots el ciutadans tinguen l’oportunitat d’expressar les seues opinions sobre el poble que imaginen, i no siguen només els polítics de torn i els constructors els que ens dissenyen el poble. Volem un urbanisme ordenat, participatiu i creador de riquesa, on les plusvàlues de la urbanització vagen a parar a les butxaques dels propietaris del sol, i de l’ajuntament, però no a les dels promotors i constructors, que només estan interessats en Silla per enriquir-se i moure".

Enric Muñoz (candidat 3): "Els del Bloc creiem que la cultura dels valencians ha de tindre mires amples i llunyanes. No podem encisar-nos mirant-nos el nostre melic. I per això proposem cultura amb lletres majúscules". "Cultura" és civilització, perfecció, progrés, educació, llums...... i urbanitat o bones maneres... i per això declarem que el Bloc és un partit de gent educada i respectuosa amb la gent i amb les idees i que per tant no entrarem en crits, provocacions, insults, mentides desqualificacions ni res que puga fer que els ciutadans de Silla tinguen vergonya dels seus polítics. A l’Ajuntament es va a treballar".


Empar Hostalet (candidata 4): "Al Bloc hem optat per fer la política amb la gent, escoltant els homes i les dones del nostre País, recollint les seues propostes i fent, a partir d’elles, els nostres programes, com per exemple la nit de Sant Sebastià, en el sopar de presentació de la candidatura". "som el partit de la diferencia i de la diversitat. acollim i governem per a tots i no sols per als nostres militants; prioritzem el que siga millor per al poble; ... demanem disculpes i rectifiquem si ens hem equivocat; ... i fem campanyes netes"

Vicent Sànchez (candidat 7): "A Silla és necessari un canvi de filosofia i d’actitud política... perquè no es poden fer polítiques de joventut sense comptar i connectar amb la Joventut". "És necessari implicar als empresaris i a les institucions públiques per a que oferisquen llocs de treball dignes a aquells joves que estan buscant la seua primera ocupació, i ampliar l’oferta de programes d’inserció laboral". "És necessari que el proper Govern Local destine almenys un 20% de les noves construccions a vivendes protegides"

Josep L. Pitarch, Candidat a l'Alcaldia: "Si hi ha un denominador comú en la llista del Bloc és que a ningú ens fa falta la política per a viure. Això no ho poden dir altres candidats, que no tenen més ofici ni benefici que viure de la política. Ací tots vivim del nostre treball, o estudiem, però acabant les carreres i no deixant-se-les a mitges, o estem jubilats...". "El tema de la restauració de l’església de la Mare de Déu dels Àngels, és un altre "descobriment" del Bloc. Com sabeu nosaltres anem poquet a missa i els altres partits van a totes les misses i processons que poden, i ja és ben curiós que un dia que anem trobem que les pintures de Vicent López estan fent-se malbé, o que hi ha filtracions per les petxines, o que els altars s’estan corcant... ¿Cap a on miraven els altres?". "Ser polític no és creure’t que el poble et vol, sinó voler al poble. Nosaltres, és ben curiós, tot ho fem pel poble, tot, i si ens voten, moltes gràcies i a treballar. Ara, dir que el poble et vol i creure-t’ho, això és una demostració evident d’egolatria, o siga de creure’s l’amo del món, el centre del món. Nosaltres som més modestos!". "És ben curiós que nosaltres parlem de treballar, diem seguirem treballant, treballarem... Aquesta paraula no la trobareu en cap altre partit, i si algú la gasta ha estat després que nosaltres i copiant-nos. Perquè treballar pel poble és estar a primera hora a l’Ajuntament, a l’hora d’entrar, i fer-se tantes hores com calga atenent papers, visites i problemes..."






2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a votant bloquer de Silla, i contrari amb el pacte nomenat Compromís amb un partit absolutament decadent i desbaratat com EU, m´agradaria fer unes reflexions dels resultats electorals al nostre poble-ciutat.

Hui he llegit que Pitarch va a dimitir, és veritat? Pense que el poble no ha valorat amb justícia el treball que ha fet durant tants anys, ja siga a l´oposició com a l´alcaldia, però des d´ací vull dir-li: GRÀCIES! i com vas dir Pitarch al miting del BLOC al Teatre, mentre un personatge polític siller necessita de la política per viure, altres viuen de la seua faena... no de la política.

Baixauli ha tornat a traure els 8 regidors de sempre, els mateixos que fa 12 anys, i quasi segur que tornarà a ser alcalde després d´haver somniat en tornar i deixar tirat al poble al seu dia per "medrar" al PSOE de València, on estava llavors el fill de les Menes? no el necessitava Silla?. I això que s´ha limitat a fer una campanya bruta, amb funerals pel carrer València i la Plaça inclosos. UNA VERGONYA!

Tinc clar que sense Pitarch a l´escena política municipal, hi haurà gent del BLOC que voldrà començar a correr per negociar amb Baixauli... llavors, desconec quin benefici traurà el partit -jo em llimitaria a acords puntuals, no a un pacte tancat, perquè tots coneguem el personatge-. Els Verds, des d´ací la meua felicitació pels seus inesperats i magnífics resultats, ja han anunciat que per a sentar-se a negociar amb Baixauli (recordem que Antonio Navarro anava a la llista de Baixauli fa 4 anys) el PSOE té que oblidar-se d´urbanitzar el Parc de les Eres, la bandera de Baixauli a la campanya, on ha arrivat a oferir terrenys de les Eres a 75 anys.... MARE MEUA!!! Ara què? Si Els Verds es fiquen forts a les negociacions, no espere menys del BLOC.

La gran preocupació: La pujada espectacular de la dreta i l´extrema-dreta. Mai el PP havia guanyat a unes locals a tantes meses electorals de Silla i l´aparició dels "katxorros" ultrafeixistes ens pot portar a la ruïna política de Silla, com no es faça una bona gestió, i tot açò ens presenta uns 4 anys molt durs. Preparem-se pel pitjor. Van a l´alça, molt malauradament!

Sort BLOC!
I no al Compromís amb EU!

GRÀCIES PITARCH PER TOT

VISCA SILLA!!!

Anònim ha dit...

Estimat votant, sóc Josep Melero, el que vos representarà amb orgull els pròxims 4 anys. Dir-te que no és la manera com m'hagués agradat entrar a l'Ajuntament però si el destí i els electors així ho han volgut jo accepte el repte pel respecte que em mereixen les 577 pesones que confiaren en nosaltres.

És veritat que l'assemblea acceptà la dimisió de Pitarch amb un sol vot en contra i 3 abstencions, ell es sentia molt decebut pels resultats i l'assemblea així ho va entendre.

Vull dir-te que ara per ara no hi ha ningú que vullga pactar amb l'actual PSOE, sabem el desastre que això significa per al poble, i acceptaren de bon grat el seu veredicte, nosaltres a l'oposició i ells a governar en minoria, o pactant amb qui puguen, però amb nosaltres no. No cal dir que si presenten una proposta raonable que no signifique hipotecar al poble el Bloc li donarà suport.

Amb això vull dir-te que pots estar tranquil perquè som coherents, i com que no hem de viure d'açó, ens passarem els pròxims 4 anys fent partit i una oposició enèrgica, honesta, implacable, i amb bones maneres, una oposició que siga el reflex de tots vosaltres, per això et dic que comptem amb tu, i amb tots els que ens heu votat per a escoltar-vos i no defraudar-vos en les vostres expectatives.

Vull obrir una nove etapa al Bloc, una etapa de diàleg, i intercanvi d'idees on convide a tots que hi participeu, jo seré el puntal del nostre projecte valencianista, però vosaltres sou realment el que ens fa forts i el que em dóna forces per continuar.

Rep una forta abraçada i un agraïment per dipositar la teua confiança en nosaltres.

Publica un comentari a l'entrada