dijous, 10 de maig del 2007

Moció del BLOC de Silla per la llibertat d'expressió

El Bloc de Silla vol denunciar davant el Ple d’aquest consistori el robatori de 6 pacartes de propaganda de pre-campanya valorades en 30€ cada una que s’havien penjat a diverses localitzacions del poble. En concret, han sigut robades 2 pancartes penjades al pas elevat de l’Avinguda del País Valencia, 2 al del Carrer Sant Rafael, 1 al del Carrer dels Forns, i un altra a la Plaça del Mercat Vell. Els fets relatats han sigut denunciats amb data 05/05/07 davant la policia local.
El col.lectiu del Bloc de Silla vol expressar la seua preocupació per el que entenem és un clar exemple de persecusió política donat que no podem considerar un acte vandàlic el robatori sistemàtic de tota la propaganda electoral de pre-campanya que hem fet servir fins ara. Davant aquestos fets demanem:Que el Ple de l’Ajuntament de Silla condemne de manera taxativa i sense paliatius la persecució política que està sofrint el col.lectiu del Bloc Nacionalista Valencia de Silla, i que ens impedíx a hores d’ara portar endavant la nostra activitat política en un ambient de normalitat democràtica.
A Silla mai abans s’havien produït uns fets tant flagrants d’atac a la llibertat d’expressió i la democràcia. Les forces democràtiques de Silla no podem permetre de cap de les maneres que individuus o col.lectius es creguen en el dret de boicotejar l’activitat política normal de cap partit legalment constituït i democràtic per raons ideològiques, perquè el que hui ens està passant a nosaltres demà ens pot passar a tots. És per açó que també demanem que totes les forces politiques que es presenten a les properes eleccions municipals comdemnen, també, de manera taxativa i sense paliatius els fets descrits, i que la ciutadania de Silla per raons de higiene democrática i responsabilitat civil ens propocione qualsevol informació que ens poguera ajudar a denunciar a les persones o persona protagonista d’aquestos atacs.
Assemblea Local del Bloc de Silla
07/05/07

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada