dijous, 10 de maig del 2007

Donem la benvinguda a la nova televisió local Silla.tv


Pep Melero: "La televisió per internet és l'opció més viable, plural i participativa que existeix en l'actualitat per què el nostre poble tinga un mitjà audiovisual propi"


El BLOC de Silla dóna la benvinguda a la nova televisió local que està en marxa des de dilluns passat i de la qual espera que siga tot un èxit comunicatiu. Per al BLOC aquesta iniciativa del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Silla ha estat un gran encert donat el context de digitalització de la Televisió, el qual, en el moment de l'apagó analògic deixarà sense televisions als xicotets i mitjans municipis com el nostre, que no puguen gaudir d'un canal propi de la TDT.
Per a Pep Melero, Secretari Local del BLOC, la televisió per internet és una de les tantes eines eficaces i accessibles que ens ofereixen les noves tecnologies, i de les que les institucions públiques se n'haurien d'aprofitar més. Així mateix, aquesta iniciativa va en l'estratègia comunicativa que el BLOC proposarà des del govern per tal de tindre una població més informada, i per tant, més democràtica. Recuperar la ràdio, potenciar l'edició local de El Punt i fer extensible la participació d'associacions i entitats en aquestos mitjans i a Silla.tv seran una prioritat en aquesta línia.
Visiteu SillaTV a www.silla.tv

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada