dimecres, 25 d’abril de 2007

EL BLOC DE SILLA DIU "JA EN TENIM PROU!"PROJECCIÓ DELS VÍDEOS "JA EN TENIM PROU!"

DIJOUS, 26 D'ABRIL

20,30h AL CASAL D'ASSOCIACIONS
(Junt al Casal Jove, carrer J. Ramon Jiménez)El BLOC de Silla s'ha volgut sumar a l'organització de la projecció dels vídeos "Ja en tenim prou" junt al teixit social i polític del nostre poble per reivindicar un canvi de Govern de la Generalitat. És necessari denunciar totes aquelles accions que vagen contra el respecte a la llengua i cultura valencianes, el nostre patrimoni natural, els serveis de benestar social i els drets històrics del País Valencià.
Per això, vos volem convidar a assistir a la presentació de la pel·lícula col·lectiva al nostre poble.

2 comentaris:

Silla2007 ha dit...

Felicidades por el blog, es una pena que os hayais cambiado, la web del bloc era muy chula.
La verdad es que no hay derecho a lo que ha hecho el PP. Pero tenemos que seguir adelante, es un pena que solo vosotros y ELS VERDS tengan pàgina local y los demás partidos no.
Ànimo y Suerte el 27 de mayo.

Bloc de Silla ha dit...

Hola Silla2007,
Gràcies pels teus ànims. Hem hagut de canviar perquè la web del bloc presentava algunes limitacions quant a format i edició, i de moment estem confeccionant esta poc a poc, i amb uns resultats prou bons.
Des del Bloc de Silla també volem animar-te a continuar amb la teua feina informativa. Segur que en estes eleccions el teu blog es converteix en un punt calent de la blogosfera del poble.
Salutacions!

Publica un comentari a l'entrada