dissabte, 19 de novembre de 2011

CRÒNICA DE LA CAMPANYA A SILLA

Hem arribat al dia de reflexió després d'una intensa campanya electoral que ha sumat il·lusions, gent compromesa i molt, però molta energia positiva! I tot perquè per primera vegada en la història de l'esquerra nacionalista i progressista que ara representen les sigles COMPROMÍS, les enquestes ens situen a Madrid.
Sembla ser que per fi tindrem una veu valenciana i valencianista a Madrid que defensarà els nostres interessos com a poble que vol viure en llibertat, amb justícia social i en harmonia amb el medi ambient. Així, la campanya va començar, ens vam posar la samarreta, vam agafar cartells i mans a l'obra a empaperar els espais electorals.
La campanya no havia fet mes començar i vam fer la gran aposta de mantenir-vos informats i informades a través de facebook minut a minut amb tot el que fèiem, i sempre atents a les vostres propostes. Però també continuarem amb la nostra presència "real" a més de la virtual. Les nostres dones, les Dones en Bloc dins de la seua completa programació d'activitats van organitzar la projecció de "INSIDE JOB" a la Casa de la Dona de Silla, un cinefòrum que va comptar amb l'economista Mònica Cucarella per analitzar la greu crisi econòmica.
Uns dies després els nostres joves compromesos, el BLOC JOVE de Silla projectava el documental "València necessita una cançó" amb la presència del director Borja Pons, qui amb les nostres candidates Judit i Maria vam refermar el nostre compromís amb la cultura valenciana.
En meitat de la campanya vam seguir el plenari municipal, en la qual tots els partits polítics vam arribar a un consens per conservar llocs de treball a l'Ajuntament de Silla. El PP de Silla reculava en la seua proposta d'acomiadar treballadors necessaris. La lliçó podria ser... com no tenir la majoria absoluta obliga els majoritaris a pactar! Lliçó de democràcia!
I després de l'alegria, vingué el susto: els demòcrates del PSOE van fer tot el possible per deixar-nos amb 11 segons en el debat de Canal 9. Lluny de quedar-nos quiets, ens vam posar mans a l'obra i vam llançar la campanya #11segonscompromis i vam fer que la gent de tot el País ens enviara vídeos amb el que volien dir-li al PPSOE en aquest temps. Els nostres van ser aquestos:


Originals veritat? A aquesta campanya també es va sumar Xavi Castillo durant la visita que va fer al poble per a participar en la presentació del seu llibre "AIXÒ HO PAGUE JO" organitzada novament pel BLOC JOVE de Silla al més pur estil de Xavi, a banda de xarrar-nos de la seua obra i compartir el seu temps amb nosaltres ens va deixar un divertit vídeo sobre què faria en 11 segons amb Rubaljoy:


I ja vam arribar anit a la cloenda de la campanya esgotats i esgotades, però amb una gran satisfacció de la la resposta que ens hem trobat als carrers de Silla. Nosaltres diem que anem omplint els carrers de Silla de somriures, per les banderoles amb el nostre logo, però en realitat sou vosaltres els que ens ompliu d'ells i feu de Silla un poble de progrés i il·lusió.
Nosaltres anem a descansar, i ara vos toca a vosaltres REFLEXIONAR I FER QUE ELS NOSTRES REFLEXIONEN.
Que tingueu un bon dia i nos us oblideu de buscar els somriures demà a les meses electorals, nosaltres estarem allí per al que necessiteu!

2 comentaris:

Maria ha dit...

Això i els repartiments de propaganda al mercat tots els dijous i dissabtes, les anades i tornades a mitings i actes d'altres pobles, repartides de vitamina compromís a altes hores de la nit...I el debat de Telehorta!! on Vaig fer una replica de 3 minuts i on Melero va estar sembrat!! Som uns feiners i uns valents!

Judit ha dit...

i les hores i hores de reunions, assemblees, caos i les anades i tornades d'Enric per a portar-mos a mil llocs!

Publica un comentari a l'entrada