divendres, 1 de juny del 2007

EL COL•LECTIU DEL BLOC DE SILLA ACCEPTA LA DIMISSIÓ DE PITARCH I APOSTA PER LA RENOVACIÓ AL SI DE PARTIT

Josep Lluís Melero: La dimissió de Pitarch no implicarà la seua desaparició política, a l’igual que el relleu tampoc comportarà un canvi d’actitud cap a Baixauli.
L’Assemblea Local del Bloc de Silla va acceptar el passat dimarts a la nit la dimissió de Josep Lluís Pitarch com a representant d’aquest partit a l’ajuntament després de realitzar una anàlisi en profunditat dels decebedors resultats electorals. D’aquesta manera, el dia de la constitució de l’ajuntament serà el següent en la llista, Josep Lluís Melero, qui acceptarà l’acta de l’únic concejal valencianista del consistori.
El col·lectiu va lamentar que el poble no ratificara el bon treball de Pitarch al capdavant del govern, considerant-lo “el millor alcalde que ha tingut Silla i que tindrà en molt de temps”. Els militants i simpatitzant aplegats van agrair profundament els anys de dedicació de Pitarch com a portaveu nacionalista.
Josep Lluís Melero volgué deixar clar que la dimissió de Pitarch no implicarà la seua desaparició de la vida política de Silla, de la mateixa manera que el relleu en l’ajuntament no implicarà un canvi d’actitud respecte a Baixauli, com aquest socialista afirmava ahir a la premsa.
Per a Josep Lluís Melero “el canvi de representants no comportarà un oblit de la gestió nefasta de Baixauli quan era alcalde, ni de la campanya electoral d’insults i mentides que el socialista li ha dedicat al Bloc. El Col·lectiu sempre ha respost a un funcionament assembleari i és d’aquesta manera com es decidirà l’estratègia a seguir per als propers anys”.

Renovació i possible pacte
El partit també va optar per reestructurar l’organització del col·lectiu, donant un unànime recolzament a la iniciativa de Vicent Sánchez com a Secretari Local del Bloc de Silla. Aquest jove de 22 anys que compta amb l’experiència d’haver sigut Secretari d’Organització Nacional del Bloc Jove es comprometé a crear una comissió executiva local que siga el resultat de la confluència de joves militants amb persones experimentades. Per eixà raó, Vicent Sánchez va afirmar que en aquesta executiva seria indispensable la participació de Josep Pitarch com a Secretari de Política Municipal.
Pel que fa al possible pacte amb els socialistes, Vicent Sánchez va declarar que el col·lectiu ha de passar pàgina respecte a la trajectòria seguida fins al moment i que no s’han de tancar les portes al diàleg amb el PSOE de Silla, ni amb cap altre partit democràtic.
En aquesta línia, el Bloc de Silla ha apostat per la regeneració política del poble per tal de tornar a il·lusionar l’electorat fart de personalismes històrics, i així ho transmetrà a la resta de partits.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada