dimarts, 2 de desembre del 2008

VICENT SÁNCHEZ, NOU SECRETARI GENERAL DEL BLOC JOVE


Amb la dimissió de l’anterior Secretari General, Pere Fuset, i d’acord amb els Estatuts de l’organització, l’Assemblea Nacional del BLOC JOVE, va escollir ahir devesprada a Vicent Sánchez, militant delcol·lectiu de Silla (Horta Sud), com a nou Secretari General, càrrec que ocuparà durant el proper any, fins a la fi del present període ordinari i es convoque per tant,el VII Congrés Nacional del BLOC JOVE.

Vicent Sánchez, té 24 anys i ha participat en l’òrgan executiu del BLOC JOVE des de fa quatre. Començà aleshores com a Secretari de Campanyes i va desenvolupar aquestes tasques fins que va resultar elegit Secretari d’Organització en 2005. A més, ha compatibilitzat aquestes responsabilitats polítiques amb la participació en altres moviments socials i amb una vida universitària ben activa, ja que va ser representant d’estudiants al Claustre de la Universitat de València durant quatre cursos consecutius, i participà en diferents moviments com el Voluntariat Lingüístic o les primeres reivindicacions contra el Procés Bolonya.

L’Assemblea Nacional també va aprovar ahir els consegüents canvis en l’organigrama del BLOC JOVE. Per a la vacant en la Secretaria d’Organització, la militància va ratificar l’elecció de Jordi Aura, militant del Col·lectiu de Castelló de la Plana i destacat membre del moviment nacionalista a les Comarques del Nord.

A més, la militància assistent al màxim òrgan de decisió entre Congressos va voler mostrar la seua gratitud i reconeixement cap a l’anterior Secretari General, Pere Fuset, pel seu treball realitzat, la seua aportació al conjunt de l’organització i la valentia exemplar disposada en la decisió de dimitir. Pel que fa als canvis esdevinguts, les veus de l’Assemblea Nacional destacaren la nova oportunitat que representen per tal de reorganitzar el treball executiu i marcar un punt d’inflexió en la proposta de polítiques de joventut i per fer arribar a la societat valenciana els missatges de la joventut valencianistes d’esquerres i ecologista.

2 comentaris:

Àngel Pérez ha dit...

Enhorabona Vicent per la teua elecció com a Secretari General del BLOC JOVE. Desitge que et vaja molt bé.

Vicent Sánchez ha dit...

Gràcies Àngel, compte amb tu per a totes les mogudes blocjoveres!

Publica un comentari a l'entrada