diumenge, 16 de gener del 2011

REPLEGANT SIGNATURES AL PARC PER UNA XARXA PÚLICA D'ESCOLETES PER XIQUETS I XIQUETES DE 0 A 3 ANYS

Dissabte passat, la gent del Bloc de Silla vam eixir al mercat a fer allò que ens agrada: fer possible la política amb la participació ciutadana. Estiguérem durant el matí replegant signatures per a la ILP per a la tan necessària creació d'una xarxa d'escoletes públiques per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.


Les silleres i sillers s'acostaren a signar i també a raonar sobre altres qüestions que els preocupen. Com que la nostra vocació és la d'escoltar el poble i les seues justes demandes vos comentem algunes de les preocupacions de la gent:
Un dels temes més comentats va ser els casals, els diners malbaratats i qui i com pagarà la resta. També molta de la gent que participà en Salvem els Parcs, ens mostrà la seua decepció i impotència davant la sordera de l'ajuntament. Algunes persones es mostraren indignades en saber que l'obra del parc, s'acomés sense canalitzacions...

Altra qüestió que ens plantejaren és l'accés de les vies del tren. Una veïna, de certa edat ens deia que no podia ja anar a València, perquè no podia pujar i baixar les escales per a creuar les vies. Prenem bona nota i continuarem demandant un pas amb rampa i ascensor a l'estació de Silla.
Més preocupacions que compartim: la gent que no està cobrant les ajudes de la llei de dependència.

També s'interesaren per la guarderia pública que l'ajuntament anava a construir, la primera pedra de la qual va ser el passat novembre acompanyada de dues afirmacions poc assumibles: que està inclosa al plan Zapatero, i que estarà acabada a l'abril. Ho deixem ací.

Les persones del Bloc estem satisfetes de vore que a la gent de Silla els preocupa allò que es fa amb els seus diners. Nosaltres tenim voluntat d'escoltar-los i demanar i donar les explicacions que calguen. Per això el proper dissabte tornarem a eixir al carrer, a la Fira de Sant Sebastià.
Ens veiem!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada