dimarts, 17 de juny del 2008

UN ANY AMB LA MATEIXA CANÇÓ

L’alcalde que volia el poble ha trobat un cançoneta que repeteix una i un altra vegada cada volta que, per falta de treball, se li tiren al damunt els esdeveniments. La cançó que porta camí de convertir-se en un èxit estiuenc, com el Chiqui-Chiqui, el Tractor Amarillo, o Bailemos el Bim-Bom, és la que diu: “la culpa la té el govern anterior”. Ja ho saben, Qué és incapaç d’acabar el multifuncional? La culpa la té el govern anterior, que menteix amb la compra del Cinema King? La culpa la té el govern anterior, que és incapaç de tancar els contenidors? La culpa la té el govern anterior, que ha de fer un pla d’estabilitat per endeutar-se massa hipotecant al poble i el que queda de legislatura? La culpa la té el govern anterior, que no ha mamprés ni un obra del pla d’evacuació de pluvials? La culpa la té el govern anterior, i així a cadascun dels fracassos que Baixauli ha anat acumulant al llarg de l’any que porta governant. En el particular món oníric de Baixauli la culpa de tot la té el govern anterior. Ell, per definició, no pot tindre la culpa de res.

Si no fora perquè ja ningú s’el creu, ni tant sols al seu propi partit on ja li preparen el relleu, podríem arribar a pensar que l’anterior govern li va deixar l’Ajuntament potes cap amunt. La veritat és que l’herència que li deixaren foren 400,000 Euros (80 milions de pessetes) en caixa per a gastar del romanent de tresoreria, un poliesportiu renovat, un centre de formació per als més joves del poble, la remodelació de l’Institut Enric Valor, un nou edifici per a les instal·lacions del SERVEF a Silla, el projecte de pluvials acabat i 9 milions d’Euros (1600 milions de pessetes) de la Generalitat per a fer les obres, la subvenció per fer les obres de reforma d’El Port, que un any després d’entrar a governar encara no ha escomençat, el parc de l’estació remodelat i el quiosc obert i reformat, l’Avinguda d’Alacant, el carrer de València i Lluís Vives remodelats i així tot un seguit d’inversions que han canviat la imatge del nostre poble per a sempre i per a bé.

El que sabem que ha fet l’alcalde és anar-se’n de viatge al Sàhara i a Barcelona amb els diners del poble encara no sabem a què, contractar un gerent amic per 60,000€ a l’any més incentius, un arquitecte amic per una xifra semblant, posar-se un sou de torero per a d’ell i la seua cort d’aduladors, editar una revista infame que insulta la intel·ligència i que li costa al poble a l’any, entre unes coses i altres, 100,000 Euros (17 milions de pessetes), podríem seguir sense parar amb les malifetes de l’actual equip de govern, però per a què si la “culpa la té el govern anterior”, o no s’han adonat?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada