dilluns, 1 de desembre del 2008

VIOLETES DE RAFA MONTESINOS GUANYA L'INQUIET 2008

El Bloc felicita Rafa Montesinos, al professor Paco López i als alumnes de l'IES Sanchis Guarner de Silla pel seu èxit al festival de cinema en valencià de Picassent.

El llargmetratge ‘Violetes’, del director de Silla Rafa Montesinos ha estat guardonat aquesta nit amb el premi Inquiet 2008. «Violetes» és una producció que ens relata una història d’actualitat com és el tema de la violència de gènere i com la pateixen els fills de la parella. La Casa de Cultura de Picassent ha acollit la gala de cloenda del festival, el més important de cinema en valencià del nostre país, que enguany ha arribat a la quarta edició.

Joan Monleon ha rebut el premi honorífic per la seua trajectòria professional en la història del cinema en valencià. El premi del públic ha estat per ‘Primer diumenge de maig’, de Martín Roman i Iñaki Antuñano. La secció ‘A corre cuita’, inaugurada enguany, ha premiat ‘Disculpa’, de Guillermo Roqués i Rosa Izquierdo. I pel que fa a la secció ‘Gira clip’, també nova enguany, el jurat ha premiat ‘Mal al cor’ de Le Petit Ramon, i el públic ha guardonat ‘No fer res’, de Clara Andrés.

Pel que fa a la secció Inquieta, el premi Institut, tant del jurat com del públic, ha estat per a ‘Fotuts’, de l’IES Sanchis Guarner de Silla. El jurat ha fet una menció especial per a l’IES Son Pacs de Son Sardina, de Mallorca, ‘per la seua qualitat i producció’.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada