dimarts, 31 de juliol de 2007

EL NOU GOVERN SOCIALISTA DE SILLA COSTARÀ €240,000 A L’ANY

El nou govern de Silla format per el PSOE i Els Verds, i que té con a Alcalde a Francesc Baixauli ha pres la decisió de incrementar els sous dels membres del equip de govern respecte del que cobraven els antics membres del cuatripartit per al que necessitaran fer una modificació de les basses de pressupost aprovat per al 2007.

En concret l’anterior govern cuatripartit li costava al poble de Silla €132,000 a l’any que comparant-ho amb el que pretenen cobrar els nous càrrecs de l’Ajuntament suposa un increment del 50%. En concret l’Alcalde passa de cobrar €9,000 a l’any que rebia l’edil del Bloc Josep L Pitarch a €57,708 que rebrà el nou alcalde del PSOE Francesc Baixauli el que suposa un increment del 85% que tindran que suportar les arques municipals.

Referent als regidors alliberats s’ha passat de un cost total de €65,000 que rebien els del govern cuatripartit, a €108,000 que rebran els alliberats socialistes el que suposa un increment del 40%, mentre que el sou que es pagava als càrrecs de confiança queda igual. Per a poder cobrar estes percepcions el que queda d’any s’ha de modificar el pressupost sense que a hores d’ara s’haja especificat quina partida serà la damnificada.

Cal dir que el nou alcalde només presidirà una de les cuatre comissions informatives que es celebren cada mes ja que ha delegat la funció de presidència d’estes en la regidora Roser Saborit .

Des del Bloc volem denunciar aquest increment escandalós e injustificat de les percepcions dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Silla ja que una de les màximes que guia la nostra manera d’entendre la política és l’austeritat i bona gestió dels diners públics per el que votarem en contra d’esta decisió unilateral. Tanmateix volem denunciar la falta de voluntat dels dos partits majoritaris en treure de l’agenda política esta qüestió fent una llei de finançament dels ajuntaments on s’arreplegue clarament el que ha de cobrar cada u en funció del nombre d’habitants de la localitat i el pressupost..

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada