dimecres, 16 de maig del 2007

Els candidats i candidates visitaran els Barris de Silla

Ja podeu consultar a l'agenda del web (a la banda esquerra de la pantalla) la programació d'actes que durà a terme el BLOC de Silla durant la campanya electoral. Entre altres activitats, destaquem la visita dels candidats i candidates del BLOC a tots els barris del poble per tal d'aproximar-se a la gent, donar a conéixer els candiats, arreplegar els seus suggeriments, presentar les propostes electorals pròpies del col·lectiu. i per supost, demanar el vot per a l'actual alcalde de Silla.
Demà dimecres 16, ens podràs trobar a partir de les 20h al Casal de la Falla Reis Catòlics. Vine i contacta amb nosaltres.
Si vols que et mantinguem informats de més actes, demana-nos-ho mitjançant un correu electrònic a blocdesilla@gmail.com o proporciona'ns el teu número de mòbil i t'informarem per sms.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En primer lloc vull felicitar al BLOC de SILLA per la seua manera de fer campanya. És amb diferència el partit de la ciutat que més intenta arrivar al poble amb una campanya de carrer que el 27 de maig deuria obtindre els resultats que els seus candidats i militants esperen. El video electoral del BLOC està genial i també voldria dir el que sorprén dels altres partits, pel que es diu a dia de hui pel carrer: La carència absoluta de campanya per banda del PSOE, pareix que no existix -serà per la foto que li han tret a Baixauli? es que sembla que està malalt de tifus!!!-, la movilització en recursos propagandistics del PP, poques vegades vist a Silla per banda d´este partit -sembla que van a per totes-, la joventut i savia nova del candidat d´EU, je je je també es diu que Melero no vol perdre el silló per res del món i està fent un esforç molt gran a tots els nivells... i on està la resta? Per no parlar-ne del cigró negre que ens ha eixit enguany amb els feixistes. No és normal que a un poble de 18.500 habitants -més o menys- hi haja 8 candidatures! Quin mal de cap per a alguns!

I les meues prediccions per a la nit del 27 de maig (una opinió simplement):

PSOE 7 regidors -1
PP 6 regidors +1
BLOC 3 regidors +2
EU 1 regidor -1

Anònim ha dit...

Dios te escuche!!!

Publica un comentari a l'entrada