dimecres, 23 de maig del 2007

BLOC JOVE: Per un poble més divertit, per Judit Gonzàlez


Sembla que l’oferta d’oci nocturn a Silla cada vegada és més limitada, tant si ho mires des del punt de vista convencional, com des del punt de vista de la programació d’activitats. Si les nits del cap de setmana et vols quedar al poble no hi ha massa on triar; l’excepcional programació teatral que arriba al poble és una opció, així com els concerts del Circuit Música Jove. Però aquestes propostes no cobreixen ni la meitat de nits de l’any. L’altra opció, és la dels pubs, tot i que la festa nocturna al poble, podríem dir que ha viscut temps millors.
Front a aquesta monotonia, la Regidoria de Joventut hauria d’oferir una programació d’oci nocturn com ja s’està fent a molts pobles. Açò consisteix en una sèrie d’activitats que es desenvoluparien principalment als centres públics, però fins i tot, pubs i bars, i que suposarien una autèntica alternativa a la forma de viure la nit que hem tingut fins ara. Aquestes activitats podrien ser representacions teatrals i de monòlegs per a joves, concerts, cinefòrums, tallers nocturns, activitats esportives, campionats de jocs de taula, entre d’altres.
Seria genial tindre un punt de trobada així, en comú per a tota la joventut de Silla i per això, si dipositeu la confiança en nosaltres el proper diumenge, nosaltres, la gent del BLOC, ens comprometem a dur-ho endavant. Per una joventut més viva, dinàmica i cohesionada, i en un poble més divertit!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada