dijous, 15 de desembre de 2011

Artur Hernàndez elegit nou secretari comarcal del BLOC a l’Horta Sud

Artur Hernàndez ha estat elegit nou secretari comarcal del Bloc Nacionalista Valencià a l’Horta Sud. L’actual regidor nacionalista de Picassent substitueix en el càrrec a Ferran Xavier Martínez, de Catarroja. L’elecció del nou secretari comarcal del partit es va produir ahir dins del Congrés Comarcal de l’organització celebrat a Quart de Poblet. Durant el congrés el secretari comarcal eixint va destacar els excel·lents resultats aconseguits per la Coalició Compromís a les dos darreres cites electorals, i que han posat a la coalició com la tercera força política en número de regidors i vots locals i autonòmics. De fet, s’ha passat de tindre cinc regidors a la comarca a tindre’n dinou.

Els pròxims quatre anys la gent del Bloc som conscients que la Coalició Compromís té per davant el repte important de consolidar-se com al tercera força política de la comarca. El nostre objectiu serà aconseguir potenciar el treball que realitzen tots els regidors i regidors de la nostra formació a la comarca, realitzar propostes que milloren la vida de la gent a totes les poblacions. Volem una comarca que lluite contra la crisi des de l’aposta per les polítiques socials i de foment de treball”, ha manifestat el nou secretari comarcal, Artur Hernàndez.

Al congrés comarcal van assistir representants de tots els col·lectius locals de la comarca i tots ells van destacar la gran tasca realitzada per Ferran Xavier Martínez, qui deixa el càrrec per motius personals després d’una gran faena realitzada, especialment en poblacions on no hi havia col·lectiu del Bloc i on a les últimes eleccions s’han aconseguit resultats molt importants.

L’elecció del nou secretari comarcal, Artur Hernàndez, es va produir per unanimitat amb el 100% dels vots emesos a favor de la nova candidatura. Hernàndez estarà acompanyat dins de la nova executiva comarcal per membres dels col·lectius de Silla, Torrent, Picassent i Catarroja. Artur Hernàndez és, actualment, el portaveu del grup municipal de la Coalició Compromís a Picassent. Durant les dos darreres legislatures va tindre responsabilitat dins del govern de Picassent com a regidor de Cultura, Joventut i Promoció del valencià i va formar part del govern gràcies a l’acord que el BLOC va arribar en 2003 i 2007 per governar la població de Picassent. Amb Artur Hernàndez, COMPROMÍS s’ha consolidat com la tercera força política de Picassent i sempre ha estat clau en la governabilitat de Picassent.

Amb Artur Hernàndez com a regidor i amb COMPROMÍS dins del govern local, es va aconseguir una cultura que s’identifiqués amb la nostra terra, però sobre tot que ajudes uns millors serveis culturals a la població, les associacions, veïns i veïnes de Picassent. Es van construir infraestructures bàsiques per als serveis de la gent com l’AUMA (aulari municipal de la música i les arts) o la Casa de la Joventut. Les activitats de la Casa de Cultura es van multiplicar, i a més a més, es va aconseguir una programació estable en el món del teatre, que va situar Picassent com una de les millors sales valencianes del moment, de fet, va estar nomenada als Premis Abril de les Arts Escèniques durant dos anys consecutius. Amb ell com a regidor, la població va aconseguir ser un referent cultural amb esdeveniments de qualitat com el Festival de Teatre Kafre, l’Inquiet o Tot a Folk.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada