dimarts, 27 de desembre del 2011

Compromís recapta més de 500 euros per als xiquets més necessitats de Silla

Anna Perpinyà, Presidenta de Dones en Bloc “Tenim un compromís amb les dones solidàries del poble, amb les persones que demostren que els valors humans continuen vius, a pesar d’uns governants que resten al marge i dificulten l’acció social”

Compromís per Silla va tancar ahir el Mercat Solidari organitzat per les dones del col•lectiu amb un rotund èxit de participació. Després de recollir un centenar d’objectes donats pels veïns de Silla i vendre’ls durant una setmana a les instal•lacions municipals de la Casa de la Dona, han aconseguit recaptar un total de 503 euros que seran destinats a causes solidàries.

En aquest ocasió, seran cedits íntegrament a la Doctora Amparo de Miguel, pediatra del centre de salut municipal que practica la solidaritat per adquirir material oftalmològic i pediàtric per a les famílies més necessitades del poble. La líder de les Dones en Bloc, Anna Perpinyà, ha volgut insistir que la recaptació passarà directament a mans de la Dra de Miguel sense cap intermediari, i ha qualificat de vergonyós que l’Ajuntament de Silla continue retenint els diners recaptats anteriorment en una exposició de pintura solidària organitzada també per la pediatra. Des de Compromís han apuntat que faran pressió als responsables polítics perquè els diners siguen retornats, des de les arques públiques o de les butxaques dels regidors.

Agraïments i continuïtat
Les organitzadores han volgut agrair el degoteig de visitants al Mercat Solidari, així com la vuitantena de persones que desinteressadament han contribuït en la recaptació. Un èxit que ha portat a les Dones en Bloc a l’obertura d’una Botiga Solidària a la Seu Local per donar-li continuïtat a l’acció social de Compromís per Silla.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada