divendres, 27 de juny del 2008

TARONGERS O ARRÒS? EIXE ÉS EL DILEMA...

A la televisió per internet INFOTV ha aparegut aquesta notícia amb entrevista al nostre regidor del BLOC Josep Melero i algunes declaracions, sense desperdici, de Baixauli.

Podeu veure el vídeo en: http://www.infotelevisio.com/ i busqueu el vídeo: Tarongers o arròs? eixe és el dilema


L'aterrament i aplanament d'uns terrenys dins del Parc Natural de l'Albufera causen polèmica a Silla. El regidor del Bloc d’esta població, Josep Melero ha dut el cas a la fiscalia perquè considera que es tracta d’un greu delicte mediambiental. L’alcalde de Silla, el socialista Francesc Baixauli, afirma en canvi que no s'ha produït cap irregularitat perquè estes terres han sigut històricament horta i no zona humida.
Estos són els terrenys de la polèmica. Estan junt al camí de l’Alteró de Silla, dins del parc natural de l’Albufera. Esta setmana el regidor del Bloc d’esta población, Josep Melero ha dut el cas a la fiscalia. Considera que es tracta d’un greu delicte mediambiental i acusa directament a l’alcalde, el socialista Francesc Baixauli, per consentir-ho.Per contra Baixauli nega que es tracte de cap delicte mediambiental. Assegura que tots els informes dels quals disposa el consistori demostren que este terreny no és cap zona humida.Per la seua part la conselleria de medi ambient ha iniciat una investigación, perquè el titular d’estos terrenys només tenia permís per alçar el nivell de la parcel•la en 10 centímetres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada