dimarts, 1 d’abril del 2008

EL BLOC PREGUNTARÀ DES DE LA SEUA WEB SI HA DE REBAIXAR-LI EL SALARI A L’ALCALDE

Josep Melero (BLOC): “El BLOC donarà peu d’aquesta manera a una Participació Ciutadana completament absent al nostre poble, que és una mostra del temor que tenen Baixauli i la resta de polítics socialistes al rebuig social que està creant el seu govern impopular”

El BLOC de Silla ha habilitat una enquesta al seu espai web (www.blocsilla.com) que sondejarà als visitants durant es pròxims quinze dies sobre la possibilitat de rebaixar-li el salari a l’Alcalde de Silla, Francesc Baixauli, que en l’actualitat cobra la xifra de 6000 euros al mes.

Per a Josep Melero, portaveu municipal del BLOC, “Silla no gaudeix d’un pressupost tan elevat com per a que l’Alcalde cobre un milió de pessetes al mes i això es va veure en els darrers pressupostos municipals, en els quals, les noves subvencions que rebia l’ajuntament eres destinades únicament a salaris”. Melero ha afegit que en qualsevol cas “Baixauli no es mereix eixe salari ja que l’alcalde només atén al públic un matí a la setmana; ha delegat en els tinents d’alcalde la presidència de totes les comissions; i ha contractat a un gerent per a que li faça la feina bruta, amb la qual cosa no sabem que fa exactament en el seu horari laboral”.

A més, des del col·lectiu nacionalista de Silla han indicat que altre motiu per impulsar aquest referèndum cibernètic és l’absència total de vies de participació ciutadana al municipi. Melero va insistit en què “El PSOE de Silla havia basat el seu programa electoral en la participació ciutadana, i ja en la Fira de Sant Sebastià anunciaren l’inici del Fòrum Ciutadà de Silla, i després de vuit mesos de govern, encara no se sap res de com la ciutadania podrà incidir en les polítiques locals”.

Per al BLOC de Silla, aquest fet és una “nova mostra del temor que tenen Baixauli i els polítics socialistes al rebuig social que està provocant la impopularitat del seu Govern, i que ja han començat a experimentar amb els esbroncs i xiulits dedicats a l’Alcalde en els passats actes fallers”.

El BLOC de Silla ha aprofitat per anunciar canvis en la dinàmica política que ha pres el Govern Socialista que aniran encaminats a acabar amb els abusos que ha practicat Baixauli i que aniran desapareixent degut a que el PSOE es troba en un govern en minoria, després de trencar el pacte amb el regidor dels Verds.

1 comentaris:

El ha dit...

Sóc de Calp i que un alcalde tinga un sou de 60.000 euros a l'any em pareix una animalada, això és el mateix que feia el PP quan governava en Calp.

Salutacions i em solidaritze amb vosaltres.

Publica un comentari a l'entrada