dimarts, 26 de febrer del 2008

FES UN BOT ÚTIL!


Segur que durant aquesta campanya electoral serà prou comú escoltar com els mitjans de comunicació parlen del VOT ÚTIL. Des del BLOC JOVE en canvi, volem parlar-vos de fer un BOT ÚTIL amb B de BLOC. Un bot útil, és a dir, un gran salt del que puguem treure profit col·lectiu.

Es tracta de que el proper 9 de Març agarrem impuls per a dirigir-se a les urnes i botar-nos les hipoteques, el canvi climàtic, els centralisme i el bipartidisme.

No ha de ser un bot qualsevol, perquè ja hem vist que si no ho fem amb força s’obliden del nostre dret a la vivenda digna i acabem hipotecats de per vida. Per exemple, com quan estava Aznar i deia que els preus de les cases s’encarien “porque España va bien”. O ara, que Zapatero només s’ha recordat de la vivenda jove, a 6 mesos d’eleccions i amb pressa ha tret unes subvencions al lloguer que no solucionen el problema d’arrel.

I amb el medi ambient ocorre igual. Uns, els del PP, s’empenyaren en especular amb el nostre patrimoni natural i li fan cas al cosí de Rajoy que ignora el que els experts internacional en canvi climàtic adverteixen i els altres no han acomplit les seues propostes electorals en temes ambientals i no han fet tot el que estava a les seues mans per defensar el medi ambient.

I així, el bipartit PP-PSOE va alternant-se al Govern de l’Estat i si té majories absolutes ignorarà a la societat durant quatre anys, a més de practicar el centralisme madrileny més caspós i marginador.

Ara cal botar-se tot això i donar pas a alternatives que pensen en els ciutadans i ciutadanes. Ara cal votar el dret a la vivenda. Cal votar sostenibilitat. Cal valencianisme i pluralitat. Vota BLOC+INICIATIVA+VERDS!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada