dissabte, 8 de desembre del 2007

BLOC JOVE: El Govern Socialista exclou a la Joventut del Fòrum Social


El regidor de Participació Ciutadana, i expresident del Consell de la Joventut de Silla, Antonio Benaches, va excloure al mateix Consell de Joventut de la primera reunió del Fòrum Social, impedint així que molts joves de Silla pogueren dir la seua en aquest òrgan participatiu de la localitat.
El passat dimarts 6 de novembre va tindre lloc la primera reunió del Fòrum Social, l’òrgan on suposadament els ciutadans i ciutadanes de Silla podrem intercanviar opinions amb els polítics del govern i podrem interferir, de certa manera, en les polítiques que es realitzen al nostre poble. Tot això, en teoria, perquè desgraciadament, aquesta primera vegada no va ser així, ja que el govern socialista va fer una convocatòria restringida, marginant així al Consell de la Joventut i les associacions juvenils, així com a la major part de l’associacionisme siller i ciutadans a títol individual.
Al respecte d’açò, el socialista Benaches reunit amb el Consell no va saber justificar-se, només va dir que se li havia oblidat enviar la carta a temps i que no se li havia ocorregut convocar telèfonicament als membres del Consell de la Joventut i de l’associacionisme jove.
Des del BLOC JOVE volem criticar la incapacitat de Benaches (PSOE), qui després de sis mesos al capdavant de la regidoria i cobrant com un ministre, no ha sabut planificar l’única reunió del Fòrum fins al moment i convocar-la correctament. Així, exigim que per a properes reunions es faça una convocatòria pública, oberta i transparent per a que Silla puga avançar en participació ciutadana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada