dilluns, 24 de desembre del 2007

JA TENIM GERENT O SI NO N'EREM PROU JA HA PARIT LA BURRA

Ja tenim un Gerent a l’Ajuntament, que ve a fer-li la feina a l’alcalde, pel mòdic preu de 60,000 Euros a l’any, o siga 5000 Euros al mes o 850.000 de les antigues pessetes! I és que l’Ajuntament de Silla, des que governa Baixauli, s’ha convertit en pou sense fondo. Si no n’havíem tingut prou amb l’escàndol dels salaris de l’alcalde i dels regidors, ací tenen la segona entrega i pareix que la cosa no pararà així com així: total, si els diners no els han de posar de la seua butxaca, que més els dóna!

El Gerent actual és l’antic Tresorer de Baixauli, que pegà a fugir quan entrà el govern quatripartit; marxà a Alboraia on, també com a Gerent però d’un govern del PP, té el dubtós honor d’haver sigut un dels autors intel·lectuals de la destrossa de part de l’Horta d’Alboraia, en la operació de trasllat del supermercat AlCampo, des del costat de Port Saplaya a l’horta, perquè es puguen construir més apartaments a vora mar. Aquesta decisió ha sigut fortament contestada pel poble d’Alboraia que veu com continua la destrossa del seu patrimoni natural més estimat.

Per a poder fer l’operació d’aquest personatge (Manolo) feia falta un informe de Xavier Cuenca, Cap de Personal, que diu, curiosament, que l’operació Gran Pardal (així és com l’hem batejada, per a no confondre-la amb altres operacions il·legals) no és legal, perquè
La figura de Gerent no es contempla en l’Estatut del Funcionariat, i per tant no té cabuda dins l’administració pública en ciutats de menys de 100,000 habitants. I encara més, perquè la contractació s’ha fet a dit, per lliure designació de l’alcalde, en lloc d’haver obert un concurs de mèrits, com s’ha fet en el cas del Director del Conservatori. Així que com a funcionari amb el grau màxim de tota la corporació tindrem un bon amic de Baixauli, il·legal però amic.

El Bloc davant aquesta barbaritat va presentar una esmena demanant que per a la contractació del Gerent, si s’havia de fer, es seguira el mateix procediment de concurs de mèrits que per a la contractació del Director Gerent del Conservatori. El PSOE i Lara Zaragoza van votar en contra, mentre Els Verds es van abstindre, trencant la disciplina de vot del Tripartit per primera vegada en la legislatura (i portavem només 4 mesos de pacte!). Com la contractació no s’ha fet segons la llei, el Bloc la impugnarà davant dels tribunals de justícia. Finalment encara queda una pregunta a fer, en aquest cas als sindicats municipals UGT i CCOO: que diuen els sindicats?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada