divendres, 26 d’octubre de 2007

ELS POLÍTICS SOCIALISTES NO SÓN MILEURISTES

En el passat plenari de l’Ajuntament de Silla, els polítics del pacte tripartit P$OE-V€RDS-TAÜTERS, s’aprovaren els seus salaris per als propers quatre anys. Sembla que els regidors socialistes s’han plantejat recuperar els diners que no van guanyar mentres estaven en l’oposició perquè durant aquesta legislatura s’embutxacaran una bona milionada de les arques públiques. Tot un desprestigi per a la classe política en general, i per a l’esquerra, en particular.

- L’ALCALDE. Francesc Baixauli li costarà al poble uns 57.708 euros a l’any, es a dir, que en passar els quatre anys de legislatura el patrimoni econòmic de l’alcalde s’haurà incrementat en aproximadament 40 milions de les antigues pessetes!

- LARA ZARAGOZÁ i HERMINIO VEDREÑO. Lara, l’amiga de la colla del Taüt, vafer bé en canviar de jaqueta perquè si haguera continuat en Esquerra Unida mai haguera cobrat 39.500 euros a l’any (uns 3000 euros al mes) a l’igual que el socialista Vedreño, a qui li sap greu que es faça públic el seu salari. Per què li fa vergonya que la gent ho sàpiga?

- ROSER SABORIT i ANTONIO BENACHES. Estos regidors optaren per no treballar tant, només unes quatre horetes al dia per cobrar al voltant de 1.600 euros al mes. Tampoc està malament.

- ELS VERDS. Els suposadament ecologistes imposaren com a condició del pacte amb el PSOE la contractació de quatre assessors. Encara no saben en què consisteix exactament el Govern actual i ni els importa que els seus amiguets ens costen uns 32.500 euros a l’any.

QUÈ FARIES TU AMB TANTS DINERS? Nosaltres proposem que li digues a l’alcalde què faries tu amb els diners que guanya, pots fer-li les teues propostes a en la seua adreça electrònica: alcalde@ajuntamentdesilla.org. D’aquesta manera, posem en marxa el Fòrum per parlar d’un tema que està al carrer. Nosaltres, a partir del pròxim número, farem una columna on posarem el que es podria fer al poble amb eixos diners i establirem un comptador de sous que serà el baròmetre de la despesa pública que suposa l’actual govern.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada