dissabte, 31 de març del 2007

El BLOC de Silla per uns pressupostos progressistes

Pressupostos municipals a Silla per al 2007 de caire progresista i social que superen per primera vegada els 13 millions d’euros.
El Ple Municipal de Silla debatirà hui el pressupost municipal per al 2007 que, enguany, és de 13.704.000 euros, un 9,25% més que el pressupost de 2006. Els comptes municipals eixiràn endavant pel suport del govern quadripartit presidit per l’alcalde nacionalista del Bloc Josep Ll Pitarch
Els eixos estratègics del pressupost d’enguany tractaran de potenciar la despesa social, la seguretat ciutadana, la millora de les escoles i intituts el foment de l’ocupació, i la millora de les instalacions esportives del poble. Així es destinen 5,5 d’euros a les àrees de Benestar Social, Educació, Salut Pública i Seguretat. Una de les novetats més cridaneres és la creació d’una televisió local que s’emitirà via internet i des d’on es podran seguir els plens de l’Ajuntament. A més es consolida la publicació mensual El Punt, i es doten recursos per a la recuperació de la ràdio local.
El consistori pretén mantidre el nivell de les inversions, amb més de 2 milions d’euros destinats a projectescom la reforma del Poliesportiu (676.000 euros), el centre de Formació (250.000 euros), inversions en camins rurals (200.000 euros), l’adequació i millora del Port de Silla (216.000 euros) i en el camp de futbol del port (100.000 euros). El pressupost vol també potenciar i crear serveis com les Escoles Matineres, el programa Major a Casa, l’ajuda-bono Guarderia i l’oficina d’atenció a víctimes del delicte. També tracta de millorar econòmicament els serveis de neteja i de la jardineria.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada