dissabte, 31 de març del 2007

El BLOC de Silla amb les Falles!

El Bloc Nacionalista Valencià de Silla, assisteix als sopars de fallers d’honor de les cinc comissions locals, per donar suport a les comissions davant les festes falleres que s’aproximen

Els membres del Bloc Nacionalista Valencià de Silla han assistit als sopars de Fallers d’Honor de les cinc comissions locals per donar el seu suport a les festes falleres. Per al dirigent nacionalista i candidat a l’alcaldia de Silla, Josep Lluís Pitarch “la gent fallera és una gent molt especial, que saben viure la festa i fer-la participar, per tant socialment fan un paper de la màxima importància i cal recolzar-los”.
Per al Secretari Local de la formació nacionalista, Josep Melero “les falles són una de les manifestacions populars més internacionals de la cultura valenciana i com a tal cal donar suport i participar del món faller. València sense falles seria menys València”.
El col•lectiu de Silla ha participat als cinc llibrets de les comissions falleres escrivint diversos articles i fins i tot versos, com les explicacions de les falles de Sant Roc i d’una de Reis Catòlics, demostrant així que els i les nacionalistes s’estimen la cultura valenciana i ho demostren en positiu: col•laborant!

Promesa per als premis
Josep Lluís Pitarch va arribar a un acord amb les cinc comissions falleres, per tal que els cinc llibrets tingueren la suficient categoria lingüística i literària per a participar en el concurs de la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu que les cinc tinguen premi, “cosa que convertiria Silla en la gran notícia. De tota manera el que importa és participar”. Una altra idea de Pitarch ha estat convocar un concurs de poetes locals, per a premiar les millors poesies que es publiquen als llibrets, sempre i en tant siguen originals d’algun poeta del poble

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada