diumenge, 17 d’abril del 2011

EL BLOC DE SILLA PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA DAVANT 150 PERSONES AL LOCAL SOCIAL DE LA LIRICA DE SILLA


Dissabte el Bloc de Silla va presentar la candidatura per a les eleccions locals de 22 maig davant unes 150 persones al local social de la Lirica de Silla. La presentació va estar precedida per un sopar de germanor al que va acodir el Secretari General del Bloc i a la presidància de la Generalita per la Coalició Compromís Enric Morera.

La candidatura presentada destaca per la combinació d’experiència i joventut, i així entre els candidats destaquen el director del IES Enric Valor de Silla, Joan Doménech, que ocuparà el segon lloc, el jove Secretari Local del Bloc de Silla Josep Zaragozà, que ocuparà el 4at lloc, el President de l’Agrupació Musical La Lirica de Silla, Jesús Escorihuela que ocpuarà el 6é lloc i Pep Zaragozà, l’únic representant valencià al Consell d’Administració de La Caixa d’Estalvis i Pensions que ocuparà un lloc testimonial d’entre els suplents.

De les dones cal destacar a la candidata número 3 Anna Perpinyà qui s’ha destacat pel seu activisme en el món del voluntariat verd i per la defensa de la llengua i Judit Gonzalez qui ha liderat el Consell de la Joventut de Silla durant la passada legislatura i que ocuparà el lloc 5e´de la llista.

Durant la presentació el cap de llista Josep Melero, acutal regidor i Secretari d’Organització del Bloc Nacionalista Valencià, va declarar que la pròxima legislatura serà dificil de gestionar i sense el Bloc no hi haurà govern possible a Silla ja que ningú no traura majoria absoluta. Melero va esbrinar les línees mestres de la política del Bloc que es poden resumir en els compromisos per l’austeritat, la transparència, la creació de llocs de treball i la millora del casc urbà que ha estat abandonat durant aquesta legislatura. Melero va conclorure dient que el Bloc farà la política de les coses menudes les que donen molta felicitat i costen pocs diners.

Per la seua banda Enric Morera va adreçar-se als assistents per dir-los que el Pais Valencià necessita urgentment d’una regeneració democràtica, de la recuperació de l’orgull de ser valencians i la creació de 50,000 llocs de treball que es podrien crear estalviant els diners que l’actual Consell gasta en saraos i prebendes als seus amics i assessors enxufats a dit.


http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/398515-es-presenta-la-candidatura-de-compromis-per-silla.html

http://www.hortanoticias.com/noticia/632495/Silla/bloccoalici%C3%B3-comprom%C3%ADs-per-silla-presenta-seua-candidatura-liderada-josep-melero.html

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada