dimarts, 14 de desembre del 2010

ANNA PERPINYÀ OCUPARÀ EL TERCER LLOC EN LA LLISTA DEL BLOC A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE SILLA

Anna Perpinyà Saragossà sillera del Barri del Patí i membre d’una destacada família de sillers compromesos amb el progrés i la identitat del nostre poble és la candidata que ha triat l’Assemblea del Bloc de Silla per a ocupar el tercer lloc de la llista que presentarà la formació valencianista a les properes eleccions municipals.

Anna treballa a València per a l’administració pública en el sector de la gestió urbanística i aportarà com a candidata una ampla experiència en el camp de l’urbanisme públic. Anna, és a més una incansable activista medi ambiental compromesa amb els valors de la sostenibilitat com a mitjà per assolir una millor qualitat de vida. En este camp participa activament en diversos moviments socials de defensa de l’horta, l’Albufera i l’ecologisme urbà.

L’activisme militant d’Anna fa d’ella un valor per a la llista del Bloc donada la seua implicació en la defensa dels nostres trets identitaris, dels drets dels treballadors i del medi ambient. Anna Perpinyà també participa activament del ciber-activisme amb un blog on escriu les seues opinions al voltant de temes d’actualitat i que porta per nom Perxant per l’Ample, és seguidora dels blogs valencianisme.com i de la pàgina de divulgació científica d’Eduard Punset. El blog d’Anna podeu consultar-lo a internet a l’adreça http://perxant.wordpress.com.

Si tots aquests valors no foren prou per sentir-nos orgullosos per la seua incorporació al projecte de futur per a Silla que representa el Bloc, Anna, en la vessant lúdica i d’oci, és una marinera activa que navega per la mediterrània gràcies al fet d’ostentar el títol de capità de barco. Els del Bloc, i tots els sillers i silleres, no podem més que congratular-nos per poder comptar amb Anna per a un projecte polític que es presenta il·lusionant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada