dilluns, 1 de juny de 2009

EL BLOC REPLEGA SIGNATURES PER SALVAR EL PARC DE L'ESTACIÓ

Dissabte passat el Bloc de Silla va eixir al mercat per replegar signatures en contra de la construcció d'un casal faller al parc de l'estació. Aquesta acció s'enmarca dins de la campanya liderada pel Bloc i que porta per nom Salvem el Parc de l'Estació i que ara es veu amenaçat per les polítiques del govern socialista de Baixauli i el trànsfuga del PP que s'han mostrat incapaços de dialogar amb la societat civil de Silla i amb la resta de partits polítics de la corporació. En dos hores es van arreplegar a la taula que el Bloc va posar baix de l'olivera de la Plaça del Mercat Vell més de 300 signatures. Les accions continuaran fins que Baixauli desistisca en la seua actitud destructiva respecte d'un dels patrimonis més volguts per tots els sillers i silleres. SALVEM EL PARC DE L'ESTACIÓ.

ACTUALITZACIÓ: Dijous passat hem tornat a eixir al mercat a replegar més signatures, que a més de les que ens han fet arribar veïns i veïnes de Silla, fa que a hores d'ara la campanya SALVEM EL PARC DE L'ESTACIÓ tinga més de 800 signatures que manifesten a les clares l'oposició dels sillers i silleres a la barbàrie urbanística promoguda per Baixauli i el govern trànsfuga que presideix. Esteu alerta perquè la campanya continuarà amb noves iniciatives fins que aconseguim parar l'espoli del nostre patrimoni més volgut. 

Gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes del poble pel vostre suport!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si fiquen ahi el casal per lo menos li donaran vidilla al raco eixe. Que sempre ha segut el raco de les pixarrades, eu diu un veí i no soc faller.

Bloc de Silla ha dit...

Respectem la teua opinió encara que saps que no la compartim. Ha d'haver per a tots els gustos. A nosaltres que no ens toquen el parc , ni tant sisquera el racó de les "pixarraes" com tu l'anomenes.

Bloc de Silla

Publica un comentari a l'entrada