divendres, 22 de maig del 2009

LA DENÚNCIA DEL BLOC OBLIGA A L’ADVOCAT DE L’ESTAT A SUSPENDRE LES DELEGACIONS I EL SOU AL REGIDOR TRÀNSFUGA.

La denúncia que el Bloc va realitzar davant el govern civil ha obligat a l’Advocat de l’Estat a suspendre cautelarment l’acord del Ple de L’Ajuntament de Silla, que va contar amb els vots del Grup Socialista i del propi regidor trànsfuga, i pel qual s’atorgava un sou de €40,000 anuals i diverses delegacions de govern com ara neteja viaria, jardins i agricultura a Alfonso Machancoses.

La suspensió de l’acord plenari per l’Advocat de l’Estat i pel qual Alfonso Machancoses passava a cobrar un sou i a tindre delegacions de govern després d’abandonar el grup del PP amb qui es va presentar, no és més que la conseqüència lògica d’intentar manipular la democràcia amb subterfugis fora de la llei. Malgrat que el Bloc va avisar l’Alcalde Francesc Baixauli i al mateixtrànsfuga de la il.legalitat de les seues accions estos van optar per continuar amb la seua decisió el que va obligar el Bloc a recórrer a Govern Civil per tal que es subsanara la situació.

Segons el regidor del Bloc Josep Melero “la responsabilitat de la situació de inestabilitat constant per la que travessa l’Ajuntament de Silla és només del Sr Baixauli que a hores d’ara és incapaç de governar el poble per la seua incapacitat per a pactar i escoltar a la societat civil i els demés partits polítics del consistori”. Tanmateix, el regidor valencianista de Silla ha manifestat que “aquest és un primer pas en la direcció de tornar-li a l’Ajuntament i al poble de Silla la dignitat que havia perdut”, finalment ha afegit que “si el senyor Machancoses va abandonar el PP per raons polítiques i no per altres ara és el moment de demostrar-ho continuant donant-li suport alSr Baixauli, si no ho fa es manifestarà a les clares que d’arrere d’aquest acte il.legal hi havien interessos inconfessables. En qualsevol cas hui és un gran dia per a la democràcia a Silla i un orgull per al Bloc haver contribuint a que s’aclariren les coses”.

Punxeu ací per vore la notica a HortaNoticias

Punxeu ací per vore la noticia del Levante

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada