dimarts, 13 de maig del 2008

EL BLOC DEMANA QUE S’AÏLLE DE LA PRESÈNCIA POLÍTICA MUNICIPAL AL TRÀNSFUGA DEL PP

Josep Melero: “El PSOE de Silla ha de complir el pacte contra el transfuguisme i ha de deixar de donar-li protagonisme a Machancoses com ha fet al Butlletí d’Informació Municipal”


El BLOC de Silla ha valorat d’irresponsable l’actitud del regidor trànsfuga del PP, per abandonar el partit que li va permetre obtindre l’acta de regidor i per fer-ho sense previ avís, ni explicacions posteriors al seu grup polític municipal. A més, el col·lectiu nacionalista ha volgut condemnar enèrgicament aquest tipus d’actuacions sospitoses que no fan més que restar credibilitat política al sistema democràtic i als partits polítics en general.


Per això, Josep Melero, portaveu municipal del BLOC, ha exigit al govern socialista i al PSOE local que acomplisca el pacte contra el transfuguisme, tal i com han demanat amb el cas del seu transfuga a Catarroja, i que deixe de donar-li protagonisme a Machancoses. Per a Melero, que el trànsfuga del PP haja aparegut al Magazim Municipal a pàgina completa “crea sospites sobre els motius que l’han llançat a abandonar el grup popular i posa en evidència que el PSOE pretén aprofitar-se políticament d’aquesta situació” ja que com el regidor valencianista ha recordat “quan es va trencar el pacte PSOE-VERDS no va aparéixer ni una referència informativa al mitjà públic municipal”.


El BLOC ha advertit que qualsevol altre gest que realitze el PSOE de Silla que afavorisca al trànsfuga, serà interpretat com un atac a l’esperit del pacte antitrasfuguisme i serà denunciat als organismes que pertoquen.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a votant del BLOC m'alegre de que estem a l'oposició. Però els darrers vuit anys he dubtat de que el BLOC de Silla fora d'esquerres després del quatripartit. Espere que no es torne a repetir.
Espere que el BLOC de Silla aposte per la tercera via, ja que és l'única opció que ens podrà salvar i que les polítiques de baix cap a dalt es porten a terme.
Una salutació des del barri de Sant Roc.
Visca el BLOC.
Visca el País Valencià.
No a la manipulació institucional del PSOE.

Anònim ha dit...

El quatripartit era una cosa dificil d'explicar a l'electorat, però si recordes el quatripartit es va precipitar perquè Baixauli va fer la mateixa maniobra que ara amb Felisa Benitez que es va passar d'EU al PSOE. No es per justificar res, però Baixauli és una persona perillosa, que viu de la política i per tant no té escrupuls en fer el que calga per mantindre el jornal. Com ara amb Machancoses.

Bloc=Mans Netes

Publica un comentari a l'entrada