divendres, 23 de maig del 2008

PRESENTEM LA NOSTRA TELEVISIÓ A INTERNET: BLOCSILLATV

El Bloc de Silla se sumarà a l’era audiovisual per internet amb la creació del seu canal televisiu, anomenat BlocSillaTV. A partir d’aquest dissabte tots els i les internautes que visiten la nostra web local www.blocsilla.com podran accedir des d’aquest apartat a la nostra televisió cibernètica. Amb aquest nou suport informatiu pretenem fer arribar als ciutadans i ciutadanes del nostre poble un nou mitjà per assabentar-se de tota l’actualitat local. Així, periòdicament anirem ampliant el contingut d’aquest espai audiovisual amb reportatges informatius, vídeos d’opinió, imatges de les activitats del nostre col·lectiu, entrevistes als protagonistes polítics de Silla, tot açò amb rigor, sense pèls en la llengua i per descomptat, de quan en quan, amb el toc humorístic que ens caracteritza a la gent del BLOC de Silla.

Així, us volem convidar a visitar el nostre web i gaudir amb els vídeos que inauguraran el canal: Per una banda, el vídeo promocional de la BlocSillaTV i el primer microreportatge de denúncia per l’abandó que pateix la Piscina Coberta Municipal per part del Govern Socialista .

El BLOC de Silla amplia d’aquesta manera l’oferta informativa, ja que el BlocSillaTV se suma a la nostra web www.blocsilla.com i ofereix un altre espai d’interactivitat junt a l’espai de participació en les notícies, al de les enquestes on line i l’hemeroteca digital dels nostres infoBLOCs que publiquem en el present diari. No t’ho penses, visita’ns!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada