dimecres, 28 de desembre del 2011

Dones en Bloc tilda de “vergonyós” que l’Ajuntament retinga 1.500 euros recaptats en una exposició de pintura solidària

Dones en Bloc, que acaven de tancar el el Mercat Solidari amb un rotund èxit de participació, ha qualificat de “vergonyós” que l’Ajuntament de Silla continue retenint els diners recaptats anteriorment en una exposició de pintura solidària organitzada por la doctora Amparo de Miguel.
Dones en Bloc i Compromís per Silla han apuntat que faran “pressió als responsables polítics perquè els 1500 euros que va recaptar la doctora de Miguel siguen retornats, des de les arques públiques o de les butxaques dels regidors”. Els dos colectius criticen que l'Ajuntament de Silla justifique el retardament en el pagament de la recaudació en la falta de liquidesa.

El colectiu de Silla va tancar el Mercat Solidari organitzat per les dones del col•lectiu amb un rotund èxit de participació. Després de recollir un centenar d’objectes donats pels veïns de Silla i vendre’ls durant una setmana a les instal•lacions municipals de la Casa de la Dona, han aconseguit recaptar un total de 503 euros que seran destinats a causes solidàries.

En aquest ocasió, els diners seran cedits íntegrament a la Doctora Amparo de Miguel, pediatra del centre de salut municipal que practica la solidaritat per adquirir material oftalmològic i pediàtric per a les famílies més necessitades del poble.

La líder de les Dones en Bloc, Anna Perpinyà, ha volgut insistir que la recaptació passarà directament a mans de la Dra de Miguel sense cap intermediari.

Noticia apareguda al diari digital Horta Noticias

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada