dimecres, 28 de desembre del 2011

Compromís per Silla proposa convocar al Capità Moro per a que "Això ho pague ell" i així quadrar els pressupostos

Josep Melero, regidor "L'única manera de fer reals els pressupostos que ha proposat el PP és convocar al Capità Moro per a que pague els 1,2 milions d'euros que han desaparegut de la caixa de l'Ajuntament"Compromís per Silla ha demanat la intervenció del conegut Sistema Financer Alcoià per poder afrontar els problemes pressupostaris que viu Silla en aquestos moments. El Capità Moro és conegut per tot el País Valencià per abonar les quantitats desorbitades que entitats públiques i personalitats no poden assumir a la veu de "Això ho pague jo".

Segons el Portaveu de Compromís, Josep Melero "ja estem farts de l'herència de la mala gestió del Govern de Baixauli però també de la falta de llums del Govern actual del PP" i ha suggerit que el poble faça un "borrón y cuenta nueva" per a començar des de zero amb l'ajuda inestimable del Capità Moro.

La proposta ha estat ben rebuda des de les files populars, Serafín, el Alcalde de la Deudas Sin Fin, que just avui estrenava la imatge corporativa com a suport a Francesc Camps, ha agraït la proposta i s'ha posat d'immediat a treballar. Segons fonts municipals, l'Ajuntament de Silla està arribant a un primer acord amb el Capità Moro que inclouria proposar-lo com a Porrot d'Honor a l'Activitat Cívica, fer-lo Capità de l'única comparsa mora "Suhaila" i posar-li el seu nom a l'Edifici Multifuncional, si és que algun dia finalitzen les obres.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada