divendres, 11 d’abril del 2008

ELS SOCIALISTES S’OBLIDEN DEL MEDI-AMBIENT

Malgrat que en los dos últimes eleccions els socialistes de Silla van pactar amb Els Verds, la primera abans de les eleccions i la segona després, ara podem dir a les clares que allò va ser una maniobra de maquillatge per a tapar el poc interés que l’ecologia i la sostenibilitat susciten al si del PSOE de Silla. De fet en tot el temps que porten al govern municipal, quasi un any, a Silla no s’ha plantat cap arbre, no s’ha celebrat el Dia del Arbre, no s’hi va participar en l’apagó general per protestar contra el canvi climatic, no s’ha fet cap acte informatiu al respecte ni al Casal Jove, ni a les escoles, en definitiva un oblit que no és casual, ja que si agafen el programa electoral del PSOE voran que no tenen cap proposta per al medi-ambient del poble, ni tant se vol un punt dedicat a la matèria.

En el que portem de legislatura en teoria s’en hauria d’haver ocupat en primer lloc el regidor de Els Verds Antonio Navarro a qui no li va donar temps a actuar ni el deixaren tampoc, i ara la regidora Lara Zaragoza però es dona la circumstància que la regidora està totalment desbordada per la situació. Com a exemple les obres que no s’acaben al multifuncional, el poliesportiu, contenidors de fem insuficients i bruts, i manca de política medi ambiental en general.

Des del Bloc reclamem al govern socialista que comencen a aplicar-se les recomanacions que s’han fet per part d’una consultora, contractada pel govern anterior presidit pel Bloc i que va subvencionar la Diputació de València, encaminades a desenvolupar a Silla l’Agenda 21 per millorar el medi ambient urbà, i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Silla. De moment un any perdut sense que els socialistes hagen fet res de profit més enllà de posar-se uns sous que no es guanyen amb la seua feina.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada