diumenge, 3 d’abril del 2011

EL BLOC ANUNCIA QUE ES PODEN CREAR 200 LLOCS DE TREBALL ALS SECTORS DE L'ECONOMIA VERDA DURANT L'HOMENATGE A JOSE ZARAGOZA BELLVER “EL PALACO”

Este matí més de 50 persones han fet camí per la marjal fins el motor del Palaco per tal de fer un homenatge a José Zaragozá Bellver “el palaco” i a tots els homes esforçats que amb el seu treball han fet possible la nostra marjal al llarg dels anys. Anna Perpinyà tercera candidata de la llista del Bloc de Silla ha penjat una placa en honor al seu iaio davant l’atenta mirada del Cronista de Silla Josep Antich que no ha perdut l’oportunitat per indagar en el món agrari local i de tots els que ens han acompanyat en un matí de conversa i passejada.

Una vegada penjada la placa Anna s’ha dirigit al públic per reivindicar el treball del camp al temps que ha preguntat per què en temps de crisi no hi ha gent jove que vullga dedicar-se al treball del camp i ha demanat que reflexionem que estem fent malament per arribar a esta situació que ha qualificat d’absurda.

Per al seua part el candidat a l’alcaldia Josep Melero ha anunciat que la pròxima legislatura el Bloc de Silla impulsarà l’empresa municipal d’energies alternatives, cooperatives de consumidors i productors de productes ecològics, convenis amb empreses de reciclatge de residus, turisme rural i altres activitats lligades a l’economia verda amb la finalitat de crear més de 200 llocs de treball al poble.

El Bloc amb aquesta activitat ha volgut significar els seu compromís amb l’ecologisme com a possible motor econòmic i no com generador de conflictes que és moltes vegades com interpreten alguns fer política verda. Tanmateix s’ha reivindicat el paper del Bloc de Silla al llarg del temps com el partit que amb la seua activitat política més ha contribuït a millorar el medi ambient del poble.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada