dilluns, 21 de març del 2011

GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS QUE ENS HEU DONAT SUPORT EN LA BUNYOLADA SOLIDÀRIA

Les Dones en Bloc volem donar les gràcies més sinceres a totes aquelles persones que han fet possible l’èxit de la Bunyolada Solidària que organitzarem estes falles. Hem aconseguit més de 400€ que donarem al nou menjador social del poble. La idea, que va partir d’una de les components, Mònica, va ser recolzada per Xelo i Cefe, les imprescindibles cuineres, també del nostre col·lectiu. Després l’organització del Bloc de Silla es va posar a la nostra disposició i va trobar de seguida bones persones disposades a donar des de els productes fins als cartells. La farina i el rent el va regalar el forn de Clavijo, les carabasses Vicente Zaragozá, l’oli de Casa Figuerola i el Bar Montecarlo, els cartells Imprimax i les taules, cadires i demés: Bar Silla i Bar Plaça. També volem agrair als retors que ho digueren a les misses i al locals que ens deixaren penjar els cartells.

També volem donar les gràcies a totes les persones que s’acostaren a la parada a posar el seu granet i, en especial a les que han donat més diners dels que demanàvem, totes elles sent solidàries amb les persones que passen mals moments.

No volem deixar de dir que ens agradaria que esta experiència no es quede en una anècdota i si cal, puguem repetir-la l’any que ve. O pot ser podríem fer un concurs de bunyols de carabassa, organitzat des del mateix menjador. Que vos sembla? Estem obertes a les vostres propostes!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada