dimecres, 9 de desembre del 2009

Les Corts insten a Foment al soterrament de les vies a proposta del Bloc

Per primera vegada a la legislatura Les Corts aproven per unanimitat una proposta del Bloc Compromís. Només queda donar les gràcies a PP i PSOE per tindre trellat i donar suport a una proposta bona per als Sillers i Silleres i ciutadans de l'Horta Sud en general, ara que el Govern de Madrid pose els diners. Podeu llegir la noticia a l'enllaç que us proporcionem del diari l'informatiu.

La Comissió d’Obres Públiques i Transport ha aprovat per unanimitat la proposició no de llei de Compromís, defensada pel diputat del Bloc Enric Morera, d’instar a Foment al soterrament de les vies entre Silla i València.

Les Corts demanen a Foment el soterrament de les vies entre Silla i València així com la construcció de noves estacions i baixadors en aquelles poblacions o nuclis que ara mateix no disposen d’esta infraestructura.

La proposició no de llei presentada per Compromís ha estat aprovada per unanimitat de tots els partits polítics després d’arribar a un acord amb el PP per afegir una esmena popular.

El diputat del Bloc, Enric Morera, ha destacat que ara “la responsabilitat està en Madrid i és quan el Ministeri de Foment ha de demostrar si els problemes d’infraestructures i seguretat dels valencians li interessen”. El diputat del PP, Fernando Giner, ha destacat la importància del soterrament per a l’urbanisme de les ciutats que se situen entre Silla i València, “ja que estan marcadament degradades i al soterrar les vies es millorarà la qualitat de vida dels ciutaadans”.

Per la seua banda, el regidor del Bloc a Silla, Josep Melero, ha destacat que haja sigut “gràcies a la iniciativa del Bloc que PP i PSOE han pogut sumar-se a una petició beneficiosa per als ciutadans” al mateix temps que ha agraït als dos partit majoritaris el seu vot a favor, “açò demostra que quan les coses es fan ben fetes els ciutadans ixen guanyant”, ha assenyalat el regidor.

http://www.linformatiu.com/nc/silla/detalle/articulo/les-corts-insten-a-foment-al-soterrament-de-les-vies-a-proposta-de-compromis/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada