dissabte, 6 de desembre del 2008

DEMANEM LA CONSTRUCCIÓ D'UNA ESCOLA INFANTIL AMB ELS FONS ESTATALS

JOSEP MELERO, Regidor del BLOC: "Amb els Fons Estatals, Baixauli té l'oportunitat d'acabar les obres del Multifuncional, tan necessari per a les associacions de Silla, i apostar per la construcció d'una Escola Infantil, pública i de qualitat"

El Bloc ha demanat que amb els 3,2 milions d'Euros que arribaran a Silla a conseqüència del Fons d'Inversió aprovat pel govern d'Espanya s'invertisca en una escoleta pública de 0 a 3 anys que podria fer-se en uns terrenys propietat de l'Ajuntament al Molí de Magalló, que es paguen les obres que es deuen del centre multifuncional i que s'acabe un obra emblemàtica del poble que ha estat demandada per multitud d'associacions i veïns del poble.

L'alcalde de Silla tenia la pretensió de que l'escoleta la fera una empresa privada a canvi de quedar-se la gestió de la mateixa per 25 anys amb l'excusa de que l'Ajuntament no tenia diners i la Conselleria d'Educació no en feia arribar. Ara amb els 3,2 milions podrà fer front al 600,000 Euros amb que està valorada l'escoleta i evitar que les institucions educatives privades aprofiten terrenys del poble amb fins lucratius.

De la mateixa manera la empresa que està construint el multifuncional demana 1,4 milions d'Euros per les obres realitzades fins ara que Baixauli no sabia d'on pagar. Ara ja sap que compta amb diners per a pagar el que deu i continuar amb un obra que ha demanat la ciutadania reiteradament i servirà per a realitzar tot tipus d'activitats lúdiques, d'oci i culturals a un poble que no compta amb cap instal·lació com aquesta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada