dilluns, 3 de març del 2008

LA VEU VALENCIANISTA A MADRID: BLOC+INICIATIVA+VERDS

Cada vegada és més evident la necessitat d’una veu valenciana que defense els nostres interessos al Congrés dels diputats de Madrid. El PP i el PSOE representen un bipartidisme que no soluciona els problemes bàsics dels ciutadans i ciutadanes i a més a més, interposen els seus interessos partidistes a les necessitats del poble valencià.
Per això, el BLOC ha constituït una coalició amb Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds per a garantir la consolidació d’una força a Madrid que defensarà els interessos dels valencians i de les valencianes. I ho hem fet així perquè creguem que els problemes dels ciutadans del nostre país s’han de solucionar des de l’òptica del valencianisme que reconega els drets històrics del Poble Valencià i ens dignifique com a valencians; des d’una esquerra moderna que prime l’Estat del Benestar front a la privatització dels serveis públics; i des d’un ecologisme que plantege un desenvolupament econòmic que evite la contaminació de la nostra terra i fer una actuació local per evitar l’escalfament global i el canvi climàtic.
I açò, només s’aconsegueix votant persones que, com Isaura Navarro, representen partits d’estricta obediència valenciana, perquè els diputats valencians del PP i del PSOE s’obliden de la terra a la que representen en arribar a la Capital de l’Estat. Així ho han demostrat per exemple la vicepresidenta socialista Maria Teresa Fernández de la Vega discriminant any rere any al País Valencià en els Pressupostos Generals de l’Estat, o el Coordinador de Campanya Electoral del PP, Juan Costa que ha obviat el transvassament de l’Ebre per a acontentar als aragonesos, i no perquè el transvassament en si, siga un desficaci econòmic i ambiental.
Isaura Navarro va ser escollida com a diputada fa quatre anys i s’ha passat la legislatura representant els valencians i valencianes a Madrid, defensant un Estatut d’Autonomia més digne, reclamant unes majors inversions per a la Sanitat Pública Valenciana, defensant els drets dels matrimonis homosexuals i exigint unes solucions d’arrel al problema de la vivenda. Ara torna a la càrrega per recuperar les economies familiars amb un salari mínim de 1000 euros mensuals; per reconéixer el dret a l’accés a un habitatge barat per llei; per garantir una plaça de residència a la gent major que la necessite; per assegurar la gratuïtat de l’escola, també per als xiquets menors de 3 anys; per reduir les llistes d’espera als hospitals i per defensar el medi ambient.
Volem ser la teua veu i la teua gent, i per això cal que votes BLOC-INICIATIVA-VERDS.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada