dissabte, 8 de desembre del 2007

LA CENSURA INFORMATIVA ARRIBA A SILLA


Ja fa sis mesos des de que el Tripartit del Taüt (PSOE-Verds-Taüters) governen a Silla amb efectes nocius per al poble com ara l’increment de salaris i despeses de l’ajuntament, disminució dels ingresos, malestar entre sindicats i personal de l’ajuntament per les contractacions a dit, intents per boicotejar al Consell Local Agrari i La Lirica, boicot a les obres del multifuncional, el Camp del Port, el Conservatori i l’edifici del Consell Local Agrari, paralització de les obres de pluvials per evitar inundacions, de la reforma del Port de Silla i de les obres del poliesportiu i el que és més greu l’intent de censura informativa per a què no es conega el caòtic estat en que es troba l’Ajuntament desde que van accedir al poder.

Respecte d’este últim punt volem fer-nos resó del fet que molts ciutadans de Silla estan denunciant que els plenaris no es poden vore en directe desde que el Tripartit del Taüt governa el poble i això malgrat que s’ha dotat de 13,000 Euros per a sis mesos a l’Associació Telehorta. El rerefons de que no es puguen vore els plenaris en directe és la por a que el poble puga vore la incapacitat del govern actual per gestionar de manera eficaç un ajuntament que va a la deriba. De la mateixa manera volem denunciar que desde l’Ajuntament de Silla s’ha telefonat a empresaris del poble per a que deixen d’anunciar-se a la publicació El Punt, que ara tenen a les mans, amb la finalitat de fer-lo desapareixer i tot perquè aquesta publicació és el mitjà que tots el col.lectius cívics de Silla tenen per a expresar-se lliurement, una qüestió que molesta al Tripartit del Taüt ja que la seua finalitat és que no es conega la nefasta gestió que estant duguent a terme.

Seguint amb la política de censura informativa han deixat de cridar els responsable de www.silla.tv per a que acodisquen a cobrir els plenaris del poble malgrat que encara estem pagant un eïna útil per a la informació d’este poble que oferia qualitat, només hi ha que vore els reportatjes al voltant de la vela llatina i el piragüisme, i que posava al nostre abast la possibilitat de vore plenaris atrasats, obres de teatre, i tot tipus d’informació local feta amb rigor i independència i a l’abast de tothom desde qualsevol lloc i a qualsevol hora.

El pitjor de tot és que no contents amb no deixar fer són incapaços de crear res de profit que servisca per mantindre informat al poble. On està el BIM que havia de fer la corporació que presideix el Sr Baixauli? Doncs no està ni se l’espera perquè no hi ha capacitat per portar endavant un mitjà de comunicació ni que siga parcial i a favor dels seus interessos. Hem de dir que com el Bloc està per mantindre informat el personal nosaltres demanarem una pàgina si és que alguna vegada ix l’anunciat BIM amb la qual cosa els mantindrem informats desde El Punt, desde el BIM, desde la tele si ens deixen i desde qualsevol plataforma que pugam fer servir. Nosaltres estem per la llibertat d’expressió i la lliure informació. Nosaltres som el Bloc.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada