dimecres, 4 de març del 2009

Josep Melero, nou Secretari d'Organització del BLOC

El V Congrés Nacional del BLOC va elegir diumenge passat a Josep Melero, regidor de Silla, com a nou Secretari d'Organització del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ. El portaveu del grup municipal de Silla formava part de l'única candidatura a l'executiva nacional, encapçalada pel Secretari General i diputat a les Corts Valencianes, Enric Morera i que va obtindre el recolzament del 75% dels delegats i delegades del màxim òrgan de decisió del partit.

Josep Melero, serà portaveu de l'Executiva Nacional del BLOC i coordinarà el treball d'organització i vertebració de col·lectius així com l'acció electoral per a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals al 2011 que durà al partir valencianista i d'esquerres a convertir-se en un partit clau en la política valenciana i una autèntica alternativa al bipartidisme del PP i del PSOE.

Melero ha comptat des del primer moment amb el recolzament unànim de totes i tots els companys del col·lectiu local i compaginarà les seues responsabilitats orgàniques a l'Executiva Nacional del partit amb la representació municipal del BLOC a l'Ajuntament de Silla.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada